630113

Panther Martin Holographic CopperDots 7g

Varenr: 260075
69,-
FargevariantHolographic Copper Dots
Vis varianter som liste
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Panther Martin Holographic har de unike og naturlige holografiske spinnerfargene som skimrer og glitrer i vannet, spesielt når de blir truffet av sollys. Den snurrende, vibrerende bevegelsen fra Panther Martin holografiske spinnere tiltrekker fisk under alle slags fiskeforhold. Flott for ørret, bass, gjedde, laks og mange andre.

 

  • Flotte holografiske farger

 

De unike og naturlige holografiske mønstrene skimrer og glitrer i vannet, spesielt når de blir truffet av sollys. Den snurrende, vibrerende bevegelsene til Panther Martin holografiske spinnere tiltrekker fisk under alle slags fiskeforhold.

 

Farger

  • Holographic Copper Dots (PMH-CDH)

 

Spinnervekter

  • 7 gram

 

Panther Martin produktnavn: Panther Martin Classic Holographic

 

Om Panther Martin - Over 65 års historikk med å hente inn de store fiskene.

Panther Martin er kjent som en av verdens beste spinnere. Det er den originale inline-spinneren. Den unike designen til det konvekse/konkave bladet med skaftet som går direkte gjennom bladet ble først introdusert i USA av Panther Martin.

 

Panther Martin er spesielt kjent for å fange ørret, men den har også gjennom årene vist seg å være virkelig effektiv for laks, steelhead, bass, gjedde, pickeral, muskie, crappie, panfish og mange andre arter.

 

Opp igjennom historien har det blitt solgt over 125 000 000 Panther Martin-sluk og antallet er raskt stigende. Det er virkelig et av verdens store spinner brands.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support