630097 630097

Panther Martin Hammered UV Salmon/Blk 7g

Spinner med hammrede UV spinnerblader

Varenr: 260071
79,-
FargevariantUV Salmon/Black
Vis varianter som liste
-+
2 stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Panther Martin Hammered FishSeeUV med sitt hamrede spinnerblad og den reflekterende blinkingen det skaper har unike fargemønstre og UV farge som fiskene ser.

 

  • Superreflekterende hamret bladfinish for super synlighet
  • Reflekterer lys over hele bladets overflate
  • FishSeeUV™-farger med UV-blader og kropper

 

De velkjente egenskapene til Panther Martin Classic Spinnere gjør disse spinnerene til et must for en sportsfisker. Et hamret blad reflekterer lys over hele overflaten av bladet og produserer kontinuerlige refleksjoner som er vanskelig å overse for fiskene.

 

Panther Martin FishSeeUV™

Den vitenskapelige forutsetningen for bruk av UV-farger på sluker og spinnere er enkel - fisker ser farger som om de var under et UV-lys. Fisk identifiserer hverandre ved å bruke ultrafiolett syn for å plukke ut markeringer på andre fisker og arter, som er usynlige for det menneskelige øyet. Disse spinnerne vil tiltrekke og fange fisk hvor som helst!

 

Farger

  • Hammered UV Salmon Black (PMHMUV-HSBL)

 

Spinnervekter

  • 7 gram

 

Panther Martin produktnavn: Panther Martin Holy Hammered

 

Om Panther Martin - Over 65 års historikk med å hente inn de store fiskene.

Panther Martin er kjent som en av verdens beste spinnere. Det er den originale inline-spinneren. Den unike designen til det konvekse/konkave bladet med skaftet som går direkte gjennom bladet ble først introdusert i USA av Panther Martin.

 

Panther Martin er spesielt kjent for å fange ørret, men den har også gjennom årene vist seg å være virkelig effektiv for laks, steelhead, bass, gjedde, pickeral, muskie, crappie, panfish og mange andre arter.

 

Opp igjennom historien har det blitt solgt over 125 000 000 Panther Martin-sluk og antallet er raskt stigende. Det er virkelig et av verdens store spinner brands.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support