630088

Panther Martin Regular Hammered Y/R 7g

Spinner med hammrede spinnerblader

Varenr: 260069
79,-
FargevariantYellow/Red
Vis varianter som liste
-+
3 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Panther Martin Regular Hammered har hamrede spinnerblad med reflekterende spinnerblad, unike fargemønstre og alle de tradisjonelt beviste egenskapene til Panther Martin Classic Spinnere gjør disse spinnerene til et must for enhver sportsfisker.

 

Et hamret blad reflekterer lys over hele overflaten av bladet og produserer et kontinuerlige lysblink som er vanskelig å gå glipp av for fisken og vanskelig å motstå. Panther Martin Hammered Spinnere er perfekte for ørret, , bass, walleye, abbor, gjedde og en rekke andre arter.

 

Farger

  • Hammered Yellow Red (PMHM-HYR)

 

Spinnervekter

  • 7 gram

 

Panther Martin produktnavn: Panther Martin Holy Hammered

 

Om Panther Martin - Over 65 års historikk med å hente inn de store fiskene.

Panther Martin er kjent som en av verdens beste spinnere. Det er den originale inline-spinneren. Den unike designen til det konvekse/konkave bladet med skaftet som går direkte gjennom bladet ble først introdusert i USA av Panther Martin.

 

Panther Martin er spesielt kjent for å fange ørret, men den har også gjennom årene vist seg å være virkelig effektiv for laks, steelhead, bass, gjedde, pickeral, muskie, crappie, panfish og mange andre arter.

 

Opp igjennom historien har det blitt solgt over 125 000 000 Panther Martin-sluk og antallet er raskt stigende. Det er virkelig et av verdens store spinner brands.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support