448373 448373 448373

Øyo Duo Grill og Stekesett

Praktisk grillsett i filtemballasje

Varenr: 251149
589,-Kampanjepris
889,-Ordinær pris
-+
4 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Øyo Duo Grill og Stekesett byr på et praktisk knivsett i bærekraftig filtemballasje med skinndetaljer.

 

Grill og stekesettet passer fint på hytte, i sekken eller som en gave du gir bort.

 

Den japanske kokkekniven har hull og riller for å unngå vakuum når man kutter. En allsidig og effektiv kjøkkenkniv til kjøtt, fisk og grønnsaker. Skaftet i oljet eik er formet som en triangel og gir perfekt ergonomi, slik at trykket på kniven blir optimalt ved bruk.

 

For Øyo handler god stålkvalitet om balansen mellom hvor lenge kniven holder seg skarp og hvor lett den er å slipe opp igjen. Øyo har derfor valgt å bruke 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring.

 

Stålet er herdet til 56 rockwell (hrc). Oppbevar knivene i filtsliren, på magnet eller annet. Vask kniven med mild såpe, unngå oppvaskmaskin. Skarpe kniver gir matglede, slip derfor jevnlig med Øyo knivsliper og olje skaftene med nøytral matolje. Triangel kommer i en serie av 7 kniver. Bladlengde 19 cm, totallengde 31,5 cm.

 

Kombinasjonen av stekespade og pinsett er genial og gjør mange oppgaver enklere. Matvaregodkjent materiale. Bladlengde 8,5 cm, totallengde 29 cm.

 

Om Øyo:

Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år. Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support