448370 448370 448370

Øyo Duo Ut på tur

Knivsett med filtemballasje

Varenr: 251148
811,-Kampanjepris
1 199,-Ordinær pris
-+
6 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Øyo Duo "Ut på tur" er et praktisk knivsett i bærekraftig filtemballasje med skinndetaljer som du enkelt kan ta med på hytte, i sekken eller gi bort i gave.

 

Brødkniven har serratert egg (bølgeslipt egg) for å lettere komme igjennom brødskorper og andre harde overflater.

  • Bladlengde 21 cm
  • Totallengde 33,5 cm.

 

Den japanske kokkekniven har hull og riller for å unngå vakuum når man kutter. En allsidig og effektiv kjøkkenkniv til kjøtt, fisk og grønnsaker.

  • Bladlengde 19 cm
  • Totallengde 31,5 cm.

 

Skaftene i oljet eik er formet som en triangel og gir perfekt ergonomi og godt grep, slik at trykket på kniven blir optimalt ved bruk.

 

For Øyo handler god stålkvalitet om balansen mellom hvor lenge kniven holder seg skarp og hvor lett den er å slipe opp igjen. Øyo har derfor valgt å bruke 440 stål tilsatt Vanadium for bedre slitestyrke og Molybden for varmestabilitet og korrosjonshindring. Stålet er herdet til 56 rockwell (hrc).

 

Oppbevaring og vedlikehold av Øyo kniver

Oppbevar knivene i filtsliren, på magnet eller annet. Vask kniven med mild såpe, unngå oppvaskmaskin. Skarpe kniver gir matglede, slip derfor jevnlig med Øyo knivsliper og olje skaftene med nøytral matolje. Triangel finnes i en serie av 7 kniver.

 

Om Øyo

Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år. Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support