410240 410240 410240 410240

Øyo Trio & Pers kjøkken italiensk snabb

Tursett og spekepølse

Varenr: 238506
768,-
-+
4 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Øyo Trio Tursett

 

Er ett praktisk grill- og stekesett for deg som vil ha gode redskaper på tur. Den lekre filt- og skinnmappen inneholder en japansk kokkekniv som har huller i bladet slik at maten slipper lett, spadepinsett som er en stekespade og matpinsett i ett, samt en praktisk skjærefjøl i tre.

Mål: 15 x 38 x 4,5 cm
Vekt: 650 gram
 

Om Øyo:

Brødrene Øyo på Geilo har laget verktøy, økser, kniver, kjøkkenutstyr og gaveartikler i over 130 år.

Kvalitet er grunnstenen i familiebedriften, og slik har det vært siden Knut Øyo startet historien i 1882.

 

Pers Kjøkken Italiensk Snabb

 

Premium snabb med smak av Italia er en spekepølse laget på tradisjonsrik resept av førsteklasses storfe og svinekjøtt. Smakstilsatt med en god krydderblanding som gir et touch av Italia.

 

Per’s Kjøkken AS ble i sin tid startet med formål om å produsere spekepløse snabber. Sortimentet har utviklet seg med årene. I dag produseres det et bredt spekematsortiment som dekker de fleste behov.

Per’s Kjøkken har en unik kultur for spekemat og de diplomfagutdannede pølsemakerne legger sin stolthet i å få frem de beste produktene som markedet kan by på. Produkter fra Per’s Kjøkken har fått en rekke NM titler og medaljer opp gjennom årene.

 

Saltinnhold

Per’s Kjøkken sine produkter har et saltinnhold som tilfredsstiller anbefalingene i «Salt og Saltparnerskapsavtalen». Produktene er uten allergener og teksten «kan inneholde spor av» er fjernet på alle deklarasjoner.

 

Vekt

260 gram

 

Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er anvendt 143 g kjøttråvare (svinekjøtt, storfekjøtt, spekk), salt, krydder, maltodekstrin, aroma, startkultur, konserveringsmiddel (E250), antioksidant(E301). Røkt med bøkeflis.

 

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:2095kJ /506 kcal, Fett:45,4 g, hvorav mettede fettsyrer 19 g, Karbohydrater:1,9 g, hvorav sukkerarter:1 g, Protein:22,6 g, Salt:5,6 g.

 

Om Per’s Kjøkken AS

Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet i Sandefjord.


Per’s Kjøkken sin målsetning er å være blant de beste innen de produktsegmentene de produserer. De ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.

 

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support