642396

Nordic Hawk Pike Tee Unisex White XL

T-skjorte med moderne design

Varenr: 263145
125,-Kampanjepris
249,-Ordinær pris
-+
6 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Introduserer den klassiske t-skjorten med rund hals fra Nordic Hawk, nå tilgjengelig i en spesiell utgave med et unikt gjeddedesign på forsiden.

 

Denne hvite t-skjorten er laget av 100% bomull, noe som gir en myk og behagelig følelse mot huden. T-skjorten har en materialvekt på 160 gsm, som gir den en god balanse mellom komfort og holdbarhet. Den er lett og luftig, samtidig som den er solid og slitesterk.

 

Med en rygglengde på 72 cm i størrelse M, har t-skjorten en behagelig passform som passer til de fleste kroppsfasonger. Den har en avslappet stil og en klassisk rund hals, som gjør den ideell for både hverdagsbruk og fritidsaktiviteter. Denne spesielle utgaven av t-skjorten med gjeddedesign er perfekt for fiskeentusiaster eller de som setter pris på unike og iøynefallende motiver.

 

Med gjeddemotivet på forsiden kan du vise din lidenskap og stil samtidig. Klassisk t-skjorte med rund hals fra Nordic Hawk er et pålitelig klesplagg som kan brukes til mange anledninger. Enten du ønsker en enkel hvit t-skjorte eller ønsker å uttrykke din interesse for fiske, er denne t-skjorten et flott valg.

 

Ta med deg denne komfortable og stilige t-skjorten med gjeddedesign og nyt den unike og personlige stilen den gir til antrekket ditt.

 

  • Materiale: 100% bomull
  • Materialvekt: 160 gsm
  • Rygglengde i strl M: 72 cm
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support