364279 364279 364279

Nordeca Norges-serien Besseggen

Turkart i Norge-serien med 1:50.000

Varenr: 223258
259,-
Vis varianter som liste
-+
6 stk på nettlager
 • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Nordeca Norge-serien 1:50 000 er et nytt kart i plast, bygget for aktivt friluftsliv. Norge-serie kartene benyttes blant annet av redningskorpsene, jegere og fiskere. Kartserien har overlapp for enkel navigering og kart på begge sider.

 

 • Målestokk 1:50.000
 • Slitesterkt materiale som tåler vann
 • Egnet for turgåere, jegere og fiskere
 • Brukes av redningskorpsene
 • Landsdekkende serie
 • Lokal informasjon
 • Optimal for turbruk
 • 70 x 100 cm

 

Kartene er velegnet til tur- og fritidsbruk på fjellet, i skogen, langs kysten og til jakt og fiske. For profesjonelle virksomheter gir Norge-serien nødvendig kunnskap om terreng og geografi for planlegging og utøvelse.

 

Alle de 195 kartene i er trykket på et tynt materiale (Tyvek) som tåler vann og er vanskelig å rive i stykker. Norge serien kart tåler store fysiske påkjenninger og vil være et perfekt kart for tur i all slags vær.

 

Norge-serien er en kartserie i målestokk 1:50 000 med informasjon fra Kartverket. Serien er landsdekkende og egner seg godt for lange turer. Hvert kart overlapper til sitt nabokart, så det er enkelt å navigere seg frem gjennom landet. Serien innehar koordinat-systemet EUREF89 (WGS 84) som gir enkel bruk i kombinasjon med GPS-mottaker.

 

Hvorfor er det lurt med et fysisk kart og kompass i tursekken?

Hvis du er ute på tur kan det være kjekt med digitale kart på mobil og GPS, men de er avhengig av strøm og er utsatt for skader når du minst forvneter det. Står du midt ute i fjellheimen og uværet setter inn og er uten strøm på mobilen er det fint lite som hjelper - untatt ekte kart og kompass.

 

Ikke stol blint på teknologien når det kan stå om liv og helse til deg og de du er glad i. Kart og kompass er nødvendig utstyr når man skal på tur.

 

Turistforeningen anbefaler bruk av kart og kompass og presiserer fjellvettregel nr 7 "Bruk kart og kompass, Vit hvor du er"

 • Bruk kart og kompass, det fungerer alltid.
 • Følg med på kartet også når du går på merket rute.
 • Turopplevelsen blir rikere om man følger med på kartet underveis.
 • GPS og andre elektroniske hjelpemidler er nyttig, men husk å ha med ekstra strømkilde.

 

Besseggen Norge-serien Turkart

Norge-serie kartet Besseggen i målestokk 1:50 000 er trykket på et slitesterkt resirkulerbart plastfibermaterial som tåler vann. Kartet egner seg for turgåere, jegere, fiskere og brukes blant annet av redningskorpsene. Norge-serien er en landsdekkende kartserie og er derfor også populær for de som går lengre turer. Overlapp på alle kart gjør det enkelt å navigere mellom kartene.

Destinasjoner: Beito, Bygdin, Eidsbugarden, Gjende, Hurrungane, Jotunheimen, Jotunheimen nasjonalpark, Knutsholstinden, Skarstølstindane, Steinbusjøen, Tyin, Tyinkrysset, Utladalen, Valdresflye, Vangsmjøse, Vinstre, Øvre Årdal

Hytter i kartet: Fannaråkhytta, Skogadalsbøen, Gravdalen, Avdal, Fondsbu, Gjendesheim, Gjendebu, Memurubu, Valdresflye vandrerhjem, Torfinnsbu, Yksendalsbu, Tomashelleren

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support