681112

Nikwax Waterproofing Wax For Leather

125ml nøytral lærimpregnering

Varenr: 272817
119,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Nikwax Waterproofing Wax for Leather er en 125ml nøytral lærimpregnering som får støvlene til å skinne! Dette suksessproduktet til glatt lær gir topp effekt. Impregneringen gir vannavstøtende egenskaper, som igjen opprettholder både støtte og pusteevne.

 

Kan påføres både våte og tørre støvler. Svært enkelt å bruke med praktisk påføringssvamp. Høytytende vanntetter designet for å revitalisere pusteevnen og opprettholde smidigheten for alle glatte lærartikler. Enkel å påføre for hånd, ikke brennbar og uten PFC.

 

For impregnering av fottøy av lær

  • Enkel å bruke, høytytende voks for alt glatt lærfottøy
  • Tilfører vannavstøtende egenskaper, opprettholder støtten og revitaliserer pusteevnen
  • Forbedrer ytelsen til fottøyet ditt, holder føttene varmere og tørrere
  • Anbefales for Gore-Tex® og eVent®, Sympatex® og alt annet vanntett lærfottøy

 

Høytytende vanntetter designet for å revitalisere pusteevnen og opprettholde smidigheten for alle glatte lærartikler. Enkel å påføre for hånd, ikke brennbar og uten PFC.

 

Hvorfor bruke Nikwax Waterproofing Wac for lær?

Hvorfor avhenger støtte og pusteevne av vannavstøtende egenskaper...

Komforten til vanntett fottøy avhenger av at det støtter føttene og er pustende. Strukturen til læret og dermed nivået av støtte det gir, opprettholdes av garvestoffer.

Når lær absorberer vann, blir det mykt, og garvestoffer går tapt. Deretter blir læret stivere når det tørker og derfor utsatt for sprekker. Også, når lær blir vått, blir pusteevnen til fottøyet nedsatt, noe som gir deg fuktige føtter.

Derfor er det essensielt at fottøyets Varige Vannavvisende (DWR) egenskaper opprettholdes. Til slutt vil DWR slites av og må fornyes med Nikwax Waterproofing Wax for Leather™.

 

Regelmessig vedlikehold av lær hjelper det å fungere bedre lengre...

Lær er slitesterkt, pustende og gir et høyt nivå av støtte, noe som gjør det til et ideelt materiale for konstruksjon av fottøy. Under produksjonen av lær tilsettes garvestoffer for å opprettholde lærets struktur og forhindre mikrobiell vekst. Hvis lær blir vått, vil dets pusteevne reduseres, noe som fører til våte føtter på grunn av kondens. Også, når lær absorberer vann, går garvestoffer tapt. Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ gir umiddelbar Varig Vannavvisende (DWR) effekt, stopper læret fra å absorbere vann og bli "vått" samtidig som pusteevnen opprettholdes. Det etterfyller garvestoffer for å opprettholde støtten til lærfottøyet uten å overmyke det. I tillegg gjenoppretter Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ sort farge og reduserer merker fra slitasje og skrubbsår.

 

Hvordan bruke Nikwax Waterproofing Wac for lær?

Bruk Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ når fottøyet ditt trekker til seg vann...

Fottøyet ditt kan trekke til seg vann bare fordi det er skittent. Først, prøv å rengjøre det med Nikwax Footwear Cleaning Gel™, og hvis det er ganske nytt, eller nylig blitt vanntettet på nytt, vil den Varige Vannavstøtende (DWR) effekten bli revitalisert bare ved rengjøring. Men, når fottøyet har blitt grundig brukt, vil du trenge å tilføre DWR ved å bruke Nikwax Waterproofing Wax for Leather™.

 

Å rengjøre ordentlig kan være like viktig som vanntetting...

Å bruke det riktige rengjøringsproduktet er like viktig som å bruke det riktige vanntettingsproduktet. Konvensjonelle vaskemidler etterlater en tynn vannabsorberende film på materialene, som maskerer deres vannavvisende egenskaper. Derfor, rengjør alltid ditt vanntette fottøy med Nikwax Footwear Cleaning Gel™. Husk at skitt i seg selv virker mot vannavvisende egenskaper, så regelmessig rengjøring vil forbedre ytelsen.

 

Hvordan bruke Nikwax Waterproofing Wax for Leather

For best resultat rengjør fottøy med Nikwax® Footwear Cleaning Gel™.

  1. Beskytt arbeidsområdet. Rist godt før bruk.
  2. Trykk på svampapplikatoren for å bryte forseglingen. Påfør på vått lær.
  3. Etter 2-3 minutter fjern overflødig med en klut.
  4. Puss med en fuktig klut for å få glans.

Merk: Kan mørkne læret. Test på et skjult område først. Nikwax Waterproofing Wax for Leather™ vil konvertere nubuck til en glatt voksaktig finish.

 

La alltid fottøy tørke naturlig

  • La fottøy tørke ved romtemperatur.
  • Papir kan stappes inn i tåpartiet for å absorbere overflødig fuktighet, dette bør erstattes når det blir vått.
  • Hold fottøy borte fra ild og radiatorer, for rask tørking kan sprekke læret og forårsake at limte såler løsner.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support