421939

Nikwax Base Fresh 300ml

Deodoriserende middel

Varenr: 242375
99,-
-+
10 stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Nikwax Base Fresh 300ml er den eneste conditioner designet for å deodorisere og forbedre tørkeytelsen til tekniske baselag. Enkel å bruke i vaskemaskinen med ditt vanlige vaskemiddel.

 

  • Deodoriserende conditioner for baselag og klær som ligger nærmest huden.
  • Deodoriserer, får tekstiler til å tørke raskere og kan brukes i en blandet vask.
  • Gjenoppliver ytelsen til klærne dine, og holder deg friskere og mer komfortabel.
  • Anbefales for alle syntetiske og ull sportsklær.

 

Hvordan bruke Nikwax Base fresh

Rist godt før bruk. Følg instruksjonene på pleieetiketten. Ikke bruk på vanntette klær.

 

  1. Plasser klærne i vaskemaskin (med vanlig tøymengde).
  2. Bruk vanlig mengde vanlig vaskemiddel.
  3. Tilsett 50 ml BaseFresh i tøybalsamskuffen.
  4. Følg instruksjonene som står på etiketten.

 

La plaggene dine tørke naturlig!

 

Tørking: Lufttørke eller tørketrommel på lav innstilling hvis pleieetiketten tillater det.

 

Hvorfor tekniske underlagsstoffer tørker raskt og kjøler deg ned?   

Aktive klær og sportsklær er designet for å bæres inntil huden, og gir brukerkomfort ved å opprettholde kroppstemperaturen og kontrollere fuktighet.

Stoffene som brukes er svært fukttransporterende (de vil spre fuktighet ut over et stort område), tørker raskt og puster. Det er derfor viktig å opprettholde disse egenskapene ved å ta vare på dem.

 

Aktivt tøy må pleies riktig for å holde det i topp stand

For å holde sportsklær i orden, må man være forsiktig når man vasker. Bruk av konvensjonelle husholdningsvaskemidler eller tøymykner kan svekke fuktighetsegenskaper ved å få stoffet til å holde på fuktigheten. Dette fører til redusert fukttransport og langsom tørking av stoffet.

 

Over tid kan en bygge opp bakterier og kroppsoljer, spesielt i syntetiske stoffer, føre til at de lukter. Hvis du bruker konvensjonelle vaskemidler eller tøymykner, vil lukt ikke bli tilstrekkelig fjernet. I stedet er de maskert av parfymer som svikter raskt, og etterlater deg med stinkende baselag!

 

Vask baselag når de begynner å lukte

Når de aktive klærne dine har blitt brukt noen ganger og begynner å lukte, rengjør du dem med et standard vaskemiddel i det vanlige tøyet ditt og bruker Nikwax BaseFresh for å deodorisere, friske opp, myke opp og forbedre tørking og avkjøling.

 

Påfør dette produktet på treningsklær, sokker, sportsuniformer og baselag for å holde dem i perfekt stand.

 

Konvensjonelle husholdningsvaskemidler og tøymykner reduserer ytelsen til ditt aktive tøy

Bruk av konvensjonelle husholdningsvaskemidler og tøymykner vil svekke de fukttransporterende egenskapene til sportsklær.

 

Vanlige husholdningsvaskemidler hindrer ikke lukt i å bygge seg opp i stoffet når det er i bruk. Konvensjonelle tøymyknere etterlater vannhatende (hydrofobe) rester som vil redusere ytelsen til stoffet, hindre det i å spre fuktighet og arbeide til sitt maksimale potensial.

 

Nikwax BaseFresh brukt i stedet for et tøymykner gjør det mulig å bruke et konvensjonelt husholdningsvaskemiddel for rengjøring, uten at det går på bekostning av det aktive tøyets funksjonalitet.

 

I tillegg forbedrer Nikwax BaseFresh fukttransporten, akselererer tørkingen og fjerner og forhindrer oppbygging av lukt.

 

Vurder andre Nikwax-produkter hvis du har mye sportsklær og aktive klær.

Nikwax BaseFresh er fantastisk hvis du bare har noen få skitne aktive klær og ønsker å rengjøre dem i en vanlig klesvask, samtidig som du opprettholder deres tekniske egenskaper.

 

Men hvis du har en full mengde aktive klær, kan Nikwax BaseWash eller Nikwax Wool Wash™ brukes til både å rengjøre og deodorisere, uten behov for ekstra vaskemidler.

 

Hvordan Nikwax BaseFresh stopper dårlig lukt og holder deg kald

Nikwax BaseFresh frisker opp det aktive tøyet ditt ved å deodorisere og opprettholder friskheten ved å forhindre at lukt bygges opp under bruk.

 

Nikwax BaseFresh forbedrer og vekker til livet de fukttransporterende egenskapene til sportsklær og hverdagsklær, og øker pusteevnen. Dette hjelper stoffet til å spre svette, tørke raskt og holde deg mer komfortabel under alle forhold.

 

Nikwax BaseFresh-behandlede stoffer er mer motstandsdyktige mot flekker og daglig tilsmussing.

 

Skulle det oppstå tilsmussing, er tekstiler behandlet med Nikwax BaseFresh lettere å rengjøre. Nikwax BaseFresh gjør at aktivt tøy kan rengjøres med standard tøy med konvensjonelle vaskemidler, noe som fjerner behovet for en separat vask.

 

Nikwax BaseFresh tillater bruk av aggressive vaskemidler og rengjøringsmidler for å fjerne gjenstridige flekker, som for eksempel kjedeolje, uten at det går på bekostning av ytelsen til baselagene.

 

Les mer om NikWax her!

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support