639408 639408 639408 639408

GORE-TEX Reparationssett

Reparere rifter, hull og slitasje på tur

Varenr: 262398
219,-
-+
17 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

GORE-TEX  Reparationssett er en kostnadseffektiv løsning for å reparere rifter, hull eller slitasje på dine Gore-Tex-plagg. Gore-Tex er en populær type utendørsbekledning som er kjent for sin vanntetthet og pusteevne, men til og med de mest slitesterke materialene kan bli skadet over tid.

 

  • Liten
  • lett
  • Tett skrukork
  • Ha den med deg på tur

 

Dette reparasjonssettet leveres komplett med en spesialdesignet Gore-Tex-patch som er enkel å påføre på det skadede området. Patchen er laget av det samme materialet som Gore-Tex-klærne dine, og vil dermed gi samme grad av vanntetthet og pusteevne som det originale plagget.

 

Med enkel bruk kan reparasjonssettet løse alt fra små rifter til større hull. Dette vil ikke bare spare deg for penger på å kjøpe nye klær, men også forlenge levetiden til dine Gore-Tex-plagg. Ved å bruke dette reparasjonssettet kan du enkelt reparere favoritt Gore-Tex-plaggene dine og nyte beskyttelsen fra naturens elementer i mange år fremover. hvor en i verden du er.

 

Kort sagt, hvis du eier Gore-Tex-klær, bør du absolutt ha dette reparasjonssettet med deg på tur. Det gir en enkel og kostnadseffektiv måte å fikse eventuelle skader på dine Gore-Tex-plagg og holde dem i god stand. Sørg for å få mest mulig ut av dine Gore-Tex-klær ved å investere i dette reparasjonssettet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support