399151 399151

LTS Orkla vadejakke L Green

Dermizax®

Varenr: 234822
2 499,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørSupport
Beskrivelse

Vår nye Orkla vadejakke kommer med alle de detaljer du behøver på din fisketur. Jakken er lett og smidig, laget med Dermizax membran med elastisk ytterstoff for god bevegelighet. LTS Orkla vadejakke puster bra samtidig som den holder deg tørr i de fleste fiskesituasjoner.

Jakken fås i to ulike farger, green og grey.


 

Om Dermizax®
Dermizax® er en vanntett, vindtett og pustende membran spesielt utviklet for å beskytte mot all slags vær, og ivereta høyest mulig nivå av komfort. Bekledning med Dermizax®-membran tåler en vannsøyle på minimum 20 000 mm og har ekstremt gode fukttransporterende evner.

Yttersiden av stoffet har fått en vannavvisende behandling slik at vannet preller av og ikke legger seg i ytterstoffet. Men, etter lengre tids bruk og flere runder i vaskemaskinen, kan imidlertid den vannavvisende evnen bli svekket. Hvis ytterstoffet trekker vann og blir vått, kan jakken virke kald og det vil lettere oppstå kondens. Da lønner det seg og re-impregnere ytterstoffet med impregnering beregnet på pustende syntetisk materiale, slik at vannet raskere preller av plaggets overflate og opprettholder sin gode pusteevne. Vi anbefaler bruk av impregneringsspray på plagg med membran fremfor impregnering som vaskes inn med plagget i maskin. Impregnering gjennom vask tetter stoffet fra begge sider, og membranen kan miste noe av sin funksjonalitet.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Support