432298

Lorpio Corn Flavoured In Juice 125g

Aromatisk attraktor, vaniilje

Varenr: 245816
65,-
-+
3 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Lorpio Corn Flavoured In Juice 125 g Vanilla. Maiskorn i lake med forskjellige smaker til krokagn. Hele maiskjernen er med og sørger for at agnet ditt sitter godt fast på kroken og lukter ekstra godt!

Lorpio har 30 års erfaring innen produksjon av grunnfôr og smakstilsetninger, og er en av de største produsentene i Polen. Det som skiller Lorpio-produkter fra andre produsenter, er langvarig praksis, omfattende erfaring med å lage-, implementere- og produsere egne oppskrifter.

Komponenter av høyeste kvalitet blir importert fra mange land rundt om i verden. Kvalitet er målet og lidenskapen som gjør at Loripo kan tilby produkter på et nivå som er uoppnåelig for konkurrentene.

Alle produktene fra Lorpio består utelukkende av naturlige komponenter og er en sammensatt blanding av mais, maismel, brød, konfektprodukter og smaks og luktforsterkere, i tillegg til andre spesielle ingredienser og bioaktivatorer som oppmuntrer til økt matinntak og metabolisme. Fukt blandingen til ønsket konsistens, form en ball eller tre i hendene og kast den ut i området du har tenkt å fiske i. Fyll på med fôr underveis, gjerne hvis fisket dabber av.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support