632681 632681

Leech Eagle Sunset

Polariserte solbriller med gul linse

Varenr: 260717
1 393,-Kampanjepris
1 990,-Ordinær pris
-+
7 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Leech Eagle Sunset er polariserte solbriller som er designet for dårlige lysforhold på vannet. Brilleinnfatningen har en fin form med stenger som skjermer lyset fra sidene. Rammen har en sikker og behagelig passform med myke puter i enden av brillestengene for å få en mykere og mer behagelig følelse når man har dem på.

 

  • Polariserte solbriller i flott design
  • Gul linse, Perfekt for dårlige lysforhold på vannet
  • Premium eXtreme-linser
  • Gir klarere syn og skarpere kontrast
  • Brillestenger som skjermer mot sidelys
  • God og behagelig passform

 

Leech Eagle Sunset er utstyrt med gulfargede Premium eXtreme-linser. Optikken og klarheten til Premium eXtreme-linsene gjør at du ser klarere og kontrastene skarpere for å se tydeligere hva som beveger seg under vannoverflaten.

 

Egenskaper

 

Gul linse

 

Mange fiskere foretrekker å fiske før soloppgang eller ved solnedgang, fordi det er tiden da fisken virkelig er aktiv. Da er gul linse å foretrekke.

 

For folk som fisker på havet, anbefales det at de velger linser som er gule i fargen og de reduserer gjenskinn, forhindrer belastning på øynene og er godt synlig synlig.

 

Polarisert polyamid

 

PA-linser er produsert av en presisjonsinjeksjonsmaskin, som gir dem overlegne optiske egenskaper og uovertruffen klarhet sammenlignet med PC- og andre plastlinser. PA-linser har også god ripebestandighet.

 

PA-linsen er superlett, fri for Biosfenol A og effektiviteten til polarisasjonen er 99 %

 

Speilbelegg

 

Denne funksjonen er kun kosmetisk og påvirker ikke synet. Den eneste måten å se fargen på linsen på er å se på den utenfra. Dette er et svært reflekterende speilbelegg som forhindrer at øynene til brukeren blir sett av andre.

 

Ripebestandig belegg

 

I møte med alle fremskritt innen brilleglassbelegg, er brilleglass fortsatt ikke ripesikkert – ikke engang glasslinser. Leech-brilleglassene er imidlertid behandlet foran og bak med et klart, hardt belegg som gjør den mye mer ripebestandig.

 

Hydrofobisk belegg

 

Tenk deg hvor mye bedre du vil se i regnet med et par hydrofobe linser. Dette belegget binder sammen molekylene i linsen og gjør at det ikke plass for vann å trenge inn og skape permanent vannskade. Dette reduserer behovet for å rengjøre linsen like ofte som andre linser samtidig som rengjøringsprosessen blir enkel. Du ser klarere med solbriller som har hydrofobisk belegg og vannet glir lett bort fra linseoverflaten.

 

Ultrafiolett behandling UV400

 

Dette belegget forhindrer at solens UV-stråler skader øynene dine. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support