632593 632593

Leech Falcon Wind

Tøffe solbriller med kobber linse

Varenr: 260695
1 699,-Kampanjepris
1 990,-Ordinær pris
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 42 dager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

 

Leech Falcon er laget for sportsfiskeren som foretrekker at brillene kan brukes i byen men også ute på vannet. Med et klassisk design og Honeywell-mønstret gummi på innsiden av brillestengene vil denne modellen holde en sikker og komfortabel passform uansett hvor du er.

 

Siden dette er en åpen modell har leech tenkt på alle detaljene for å ha flere belegg lagvis, som Anti-sjøvann for å forhindre korrosjon, Anti-refleks for å forhindre gjenskinn fra siden osv.

 

Leech Falcon kommer i 3 forskjellige oppsett. Klassisk sort linse uten speilbelegg og to kobberbaserte linser med speilbelegg. Rammene er produsert i miljøvennlig TR90 materiale.

 

Egenskaper

 

Kobber linse

 

Kobberlinser hjelper til med å forbedre kontrasten og forbedre dybdeskarpheten for objekter som fisk mot vannfargede bakgrunner. Vi anbefalte deg å bruke kobberlinser da det i tillegg vil gi dem god definisjon og forhindre belastning på øynene.

 

Dessuten egner den seg godt morgen og kveld og vil gjøre det mye lettere å se fisken.

 

Polarisert polyamid

 

PA-linser er produsert av en presisjonsinjeksjonsmaskin, som gir dem overlegne optiske egenskaper og uovertruffen klarhet sammenlignet med PC- og andre plastlinser.

 

PA-linser har også god ripebestandighet. PA-linsen er superlett, fri for Biosfenol A og effektiviteten til polarisasjonen er 99 %

 

Speilbelegg

 

Denne funksjonen er kosmetisk og påvirker ikke synet. Den eneste måten å se fargen på linsen på er å se på den utenfra. Dette er et svært reflekterende speilbelegg som forhindrer at øynene til brukeren blir sett av andre.

 

Ripebestandig belegg

 

I møte med alle fremskritt innen brilleglassbelegg, er brilleglass fortsatt ikke ripesikkert – ikke engang glasslinser. Leech-brilleglassene er imidlertid behandlet foran og bak med et klart, hardt belegg som gjør dem mye mer ripebestandig.

 

Ultrafiolett behandling UV400

 

Dette belegget forhindrer at solens UV-stråler skader øynene dine. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

 

Anti-reflekterende belegg

 

Antirefleksbelegg, også kalt AR-belegg eller antirefleksbelegg, forbedrer synet ditt gjennom linsene dine, så vel som utseendet til brillene dine.

 

De visuelle fordelene med linser med antirefleksbelegg inkluderer skarpere syn.
AR eliminerer gjenskinn fra sollys som reflekteres inn i øynene dine fra baksiden av tonede linser når solen er bak deg.

 

Saltvannsmotstandsbelegg

 

Dette belegget er spesielt utviklet for sjøforhold. Den beskytter linsen mot saltvann, som kan forårsake avskalling og korrosjon. Den spesielle formelen er testet i våre laboratorier.

 

I tillegg til den forbedrede beskyttelsen, tilbyr den hydrofobe og oleofobiske effekter. Den ekstra beskyttelsen anbefales for lang og intens handling i saltvannsområder

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support