396883 396883

Leech Eagle Eye CX2

Kobber/Sølv

Varenr: 234071
1 393,-Kampanjepris
1 990,-Ordinær pris
FargevariantKobber/Sølv
Vis varianter som liste
-+
12 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Leech Eagle Eye CX2 er solbriller som er designet for solfylte forhold ved vann. Brilleinnfatningen har en fin form med brillestenger som skjermer mot lys fra sidene.  Innfatningen har en robust og komfortabel passform med mykere puter på enden av brillestengene, slik at de føles mykere og bedre å ha på seg. Eagle Eye har kobberfargede Premium eXtreme-linser. Optikken og klarheten i Premium eXtreme-linsene får deg til å se alt klarere og gjør kontrastene skarpere, slik at du tydeligere kan se hva som rører seg under vannoverflaten.

 

Kobberfargede linser


Kobberfargede linser forsterker kontrastene og forbedrer dybdeskarpheten slik at det er lettere å få øye på fiskene i vannet. Vi anbefaler kobberfargede linser fordi de også øker klarheten og beskytter øynene mot anstrengelse. De passer også perfekt i morgen- og kveldslys, og gjør det mye enklere å se fisken.

Premium eXtreme-linser


Ved produksjon av Premium eXtreme polariserte linser brukes neste generasjons harde overflatematerialer, dip-lakk, vakuumdeponering, en kombinasjon av hardt overflatemateriale, AR-belegg og toppbelegg. Disse linsene er utrolig ripebestandige og holdbare, og egner seg veldig bra til eXtrem-sport. 100 % polariserte og 100 % UV400-beskyttelse.

Overflatebehandlinger for brilleglass


 

Speilbelegg


Denne egenskapen er 100 prosent kosmetisk og påvirker ikke synet. Den eneste måten å se hvilken farge linsen har er å se på den utenfra. Du kan ikke se brukerens øyne ved bruk av et veldig reflekterende speilbelegg.

Anti-reflecting Coating


Anti-reflective Coating, also called AR coating or anti-glare coating, improves your vision through your lenses as well as the appearance of your eyeglasses.
The visual benefits of lenses with anti-reflective coating includes sharper vision.
AR eliminates glare from sunlight reflecting into your eyes from the back surface of tinted lenses when the sun is behind you.

Hydrofobt belegg


Tenk hvor mye bedre du ser i regnet med et par briller med hydrofobe linser. Belegget binder molekylene i linsen slik at vann ikke kan trenge inn og forårsake permanent skade. En annen fordel er at linsene ikke behøver å rengjøres like ofte som andre linser, og de er i tillegg enklere å rengjøre. Man ser tydeligere med solbriller som har et hydrofobt belegg fordi vannet lettere renner av linsen.


Ripebestandig belegg


Til tross for all fremgang innen utviklingen av linsebelegg finnes det enda ingen som er helt ripebestandige – ikke engang glasslinser. Leech brillelinser behandles på begge sider med et klart, hardt belegg som gjør dem veldig ripebestandige.


Ultrafiolett behandling, UV400


Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråler. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Leech Floating Strap
Velg
30%
Fra 69,-
99,-
20+
Leech Floating Strap Orange
Kjøp
30%
69,-
99,-
11
Leech Floating Strap Black
Kjøp
30%
69,-
99,-
5
Smith Optics Visor Clip
129,-
Alternativer
Andre kjøpte også
Support