429775 429775

Leech ATW10 Red

En klassisk wayfarer-modell

Varenr: 244982
299,-
0 stk på nettlager.
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Designet for å sitte komfortabelt, og gi et kvalitetsinntrykk.

Litt bredere sømmer på siden for å minimere innkommende sidelys. Med Leech premium-linsen får du en meget god polarisering og blir kvitt alle refleksjoner på vannet. UV 400 beskyttelse for å beskytte øynene mot farlige UV-stråler. ATW10 er tilgjengelig i to forskjellige fargekombinasjoner: svart innfatning med grå linse og mørk grå innfatning med røde detaljer

Grå linser
Grå linser egner seg når det er sol fordi de reduserer lysstyrken uten å forvride fargene, slik mange andre linser gjør. I tillegg blir øynene mindre anstrengte. Fisker du i elver der bunnen er grå, bør du velge grå glass

Ultrafiolett behandling, UV400
Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråling. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

Premium + linser
Fordelen med Premium +-objektivene er at du ser skarpere. Konturene blir tydeligere, noe som gjør at øynene ikke blir like lett anstrengt.
Med andre ord, Premium + polariserende linser beskytter ikke bare øynene mot solen - de forbedrer også synligheten og forhindrer gjenskinn. 100 % polariserte, UV-beskyttende, bruddsikre og skuddsikre linser med et nyutviklet hardt belegg som øker holdbarheten.

Ripebestandig belegg
Til tross for alle fremskritt som er gjort i utviklingen av linsebelegg, er det fortsatt ingen som er helt ripebestandige – ikke engang glasslinser. Leech brilleglass er imidlertid behandlet på begge sider med et klart, hardt belegg som gjør dem svært ripebestandige.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Leech Floating Strap
Velg
99,-
100+
Leech Floating Strap Orange
Kjøp
99,-
20+
Leech Floating Strap Black
Kjøp
99,-
20+
Smith Optics Visor Clip
129,-
Andre kjøpte også
Support