398114 398114

Leech X2

Dusk

Varenr: 234479
995,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager

Du er 1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

Leech X2 DUSK er det nye flaggskipet til Leech. Det enkle designet gir deg et par sportslige solbriller som sitter tett mot ansiktet for å redusere lys som kommer inn fra sidene. Linsene er laget litt større for å skape en uforstyrret overflate for øynene slik at du kan konsentrere deg om det du holder på med. De gule Premium plus-linsene gir deg høy kontrast og klarhet slik at øynene kan forbli uthvilte og du kan fokusere på aktivitetene dine når det er overskyet og litt mørkere lysforhold.


Gul linse
Mange foretrekker å fiske om morgenen eller kvelden når fisken er mest aktiv. Vi anbefaler gule fargetoner på linsene for de som liker å fiske i dype vann. De reduserer gjenskinn og øyetretthet samtidig som sikten forbedres.

Premium+linser
Fordelen med Premium+linsen er at man ser klarere. Konturene blir tydeligere, og det er ikke så anstrengende for øynene. De polariserte Premium+linsene beskytter med andre ord ikke bare øynene mot solen – de forbedrer også klarheten og hindrer gjenskinn. 100 % polariserte, UV-beskyttende, knuse- og skuddsikre linser med et nyutviklet hardt belegg som øker holdbarheten.

Speilbelegg
Denne egenskapen er 100 prosent kosmetisk og påvirker ikke synet. Den eneste måten å se hvilken farge linsen har er å se på den utenfra. Du kan ikke se brukerens øyne ved bruk av et veldig reflekterende speilbelegg.

Hydrofobt belegg
Tenk hvor mye bedre du ser i regnet med et par briller med hydrofobe linser. Belegget binder molekylene i linsen slik at vann ikke kan trenge inn og forårsake permanent skade. En annen fordel er at linsene ikke behøver å rengjøres like ofte som andre linser, og de er i tillegg enklere å rengjøre. Man ser tydeligere med solbriller som har et hydrofobt belegg fordi vannet lettere renner av linsen.

Ripebestandig belegg
Til tross for all fremgang innen utviklingen av linsebelegg finnes det enda ingen som er helt ripebestandige – ikke engang glasslinser. Leech brillelinser behandles på begge sider med et klart, hardt belegg som gjør dem veldig ripebestandige.

Ultrafiolett behandling, UV400
Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråler. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

Tilbehør
Support
398114