398111

Leech Moonstone

Yellow

Varenr: 234478
299,-
-+
9 stk på nettlager
  • 4Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Moonstone er solbriller som er designet for den som leter etter en god, rimelig brille. Den sportslige innfatningen har gummidetaljer i stengene slik at den sitter bra og behagelig mot ansiktet. Premium Sight-linsen har polarisering av høy kvalitet og lette linser, noe som gir deg en veldig lett solbrille. Og det er ekstra behagelig hvis du skal ha brillene på deg hele dagen. Gule linser gir deg briller som fungerer bra i overskyet vær og litt mørkere lysforhold.

Gul linse
Mange foretrekker å fiske om morgenen eller kvelden når fisken er mest aktiv. Vi anbefaler gule fargetoner på linsene for de som liker å fiske i dype vann. De reduserer gjenskinn og øyetretthet samtidig som sikten forbedres.


Premium+linser
Fordelen med Premium+linsen er at man ser klarere. Konturene blir tydeligere, og det er ikke så anstrengende for øynene. De polariserte Premium+linsene beskytter med andre ord ikke bare øynene mot solen – de forbedrer også klarheten og hindrer gjenskinn. 100 % polariserte, UV-beskyttende, knuse- og skuddsikre linser med et nyutviklet hardt belegg som øker holdbarheten.

Ultrafiolett behandling, UV400
Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråler. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

Ripebestandig belegg
Til tross for all fremgang innen utviklingen av linsebelegg finnes det enda ingen som er helt ripebestandige – ikke engang glasslinser. Leech brillelinser behandles på begge sider med et klart, hardt belegg som gjør dem veldig ripebestandige.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Leech Floating Strap Black
Kjøp
99,-
20+
Smith Optics Visor Clip
129,-
Alternativer
Andre kjøpte også
Support