396905

Leech Reflex Orange

Kobber

Varenr: 234078
299,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 9 dager

1 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAndre kjøpte ogsåTilbehørSupport
Beskrivelse

En klassisk wayfarer-modell som er utformet for å sitte behagelig og formidle kvalitet. Brillestengene er litt bredere på siden for å redusere lys som kommer inn fra sidene. Leech premium-linsene gir deg polarisering av høy kvalitet og du unngår gjenskinn fra vannet. De har UV 400-beskyttelse for å beskytte øynene mot farlige UV-stråler. Reflex kommer i to forskjellige fargekombinasjoner: Sort innfatning med oransje detaljer og mørkeblå innfatning med lyseblå detaljer.

 

Kobberfargede linser


Kobberfargede linser forsterker kontrastene og forbedrer dybdeskarpheten slik at det er lettere å få øye på fiskene i vannet. Vi anbefaler kobberfargede linser fordi de også øker klarheten og beskytter øynene mot anstrengelse. De passer også perfekt i morgen- og kveldslys, og gjør det mye enklere å se fisken.

Premium+linser


Fordelen med Premium+linsen er at man ser klarere. Konturene blir tydeligere, og det er ikke så anstrengende for øynene. De polariserte Premium+linsene beskytter med andre ord ikke bare øynene mot solen – de forbedrer også klarheten og hindrer gjenskinn. 100 % polariserte, UV-beskyttende, knuse- og skuddsikre linser med et nyutviklet hardt belegg som øker holdbarheten.

Overflatebehandlinger for brilleglass

Ultrafiolett behandling, UV400


Dette belegget beskytter øynene mot solens UV-stråler. 100 % UVA-, UVB- og UVC-beskyttelse.

Andre kjøpte også
Tilbehør
Support
396905