Ledige stillinger

Er du vår nye kollega?

Vi på Skitt Fiske AS er alltid på jakt etter flere dyktige kollegaer. Vi søker deg som er genuint interessert i jakt- fiske eller frilufutsliv og brenner for den gode kundeopplevelsen. Du er en engasjert og utadvendt person som setter kunden i sentrum og har stort fokus på å yte god service og gi riktig veiledning til våre kunder.

 

Skitt Fiske AS driver nettbutikkene skittfiske.no, skittjakt.no og skittfiske.se, i tillegg til butikk på 2000m2 i Sandefjord. Vi fokuserer på utvalgte kjente merkevarer fra velrennomerte leverandører og tilbyr et bredt utvalg med over 50.000 varelinjer fra over 170 leverandører i vårt sortiment og omsatte for 150 millioner i 2020. Dette gjør oss til Nordens ledende e-handelsselskap innenfor jakt-, fisk og friluftsliv.

 

Skitt Fiske AS holder til i netthandelsbyen Sandefjord hvor vi har administrasjon, kundesenter, lager og butikk. Totalt er vi ca. 40 medarbeider med en unik kompetanse og lidenskap innenfor jakt-, fiske og friluftsliv som sørger for en optimal kundeopplevelse. 

 

Selv om vi ikke har spesifikke ledige stillinger utlyst, betyr det ikke at vi ikke ansetter. Vi søker alltid etter dyktige personer med lidenskap for enten jakt-, fiske og friluftsliv, netthandel, butikk eller logistikk. 

 

Har du erfaring og kompetanse med enten jakt-, fiske og friluftsliv, netthandel, butikk eller logistikk? Send oss gjerne en åpen søknad og overbevis oss om hvorfor vi skal ansette akkurat deg!

 

NB! Kun søkere som sender søknad og CV via jobb@skittfiske.no vil bli vurdert.

 

Skitt Fiske!

 

Skitt Fiske ledige stilllinger