634817 634817

LED Lenser Hodelykt NEO9R

Black/Grey, 1200 lumen

Varenr: 261251
1 599,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

NEO9R er Led Lenser´s kraftigste treningslykt, med en lysstyrke på opptil 1200 lumen. Perfekt til både isfisketurer så vel som ski- og løpeturer.

 

NEO9R er den ultimate kraftpakken blant treningslykter. Enten du løper på beina eller på ski, orientering eller ultraløp snø, sti eller asfalt – med sin ekstreme kraft og utholdenhet, er NEO9R en uslåelig følgesvenn på både tur og trening.

 

Det overlegne lysbildet sikrer nøyaktig nær- og langdistanse belysning til enhver tid. Det kraftige, utskiftbare batteriet med integrert baklys sitter bakerst på hodet for å optimalisere vektfordelingen, og kan enkelt og raskt lades opp via magnetisk kontakt.

 

Den medfølgende bryststroppen lar deg senke lyskilden nærmere bakken og øker kontrastene mot underlaget, samtidig som man unngår å blende de man er sammen med.

 

Ergonomisk design med avtagbar overhodestropp for perfekt passform og komfort når du er i aktivitet. Justerbar lyskjegle for individuell tilpasning av lysstrålen og 360°-synlighet takket være rødt blinkende baklys og reflekterende hodebånd. Ekstremt kraftig, utskiftbart batteri som lades opp via Magnetisk ladesystem med status-LED.

 

NEO9R egner seg særdeles godt til alt fra turer i skog og fjell, stivandring og hundelufting til skiturer, ultraløp, orientering og andre aktiviteter i høyere fart der lav vekt, høy komfort og kraftig lys er avgjørende. Med bryststroppen på kan du benytte NEO9R også på sykling.

 

Magnetisk ladekabel følger med.

 

Detaljer

Farge: Black/Grey

Vekt: 199 gram

Type LED: Xtreme LED

Driftstid: 5 - 120 timer (avhengig av styrke)

Oppladbar: Ja

Batteri: Li-ion 3.7 - 5000 mAh

IP-klasse: IP54

Rekkevidde: 5 - 200 meter

Maks Lumen styrke: 1200 lumen

 

7 års garanti

Alle Ledlenser produkter gjennomgår grundige tester før de blir gjort tilgjengelig for salg og vi kan derfor også gi deg som kunde utvidet garanti og trygget når du kjøper våre produkter.

  • 2 års garanti på materiale- og produksjonsfeil*
  • 7 års garanti, hvis du har registrert produktet*

*Gjelder kun for produkter som er kjøpt etter september 2015. Generelt utelates defekter på batterier, holdere, vesker, fjernstyring, fargefiltre, stempel samt overflatebelegg.

 

Slik registrerer du produktet ditt

Man kan bare registrere originalprodukter som har et registreringskort i emballasjen.

  1. Skanne inn QR-koden på registreringskortet med smartphonen eller legg inn URL-en på datamaskinen.
  2. Fyll i informasjonen som ønskes på produktregistreringssiden.
  3. Etterpå får du en bekreftelses-mail til kontroll.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support