634561

LED Lenser Hodelykt NEO6R

Pink, 240 lumen

Varenr: 261187
384,-Kampanjepris
599,-Ordinær pris
0 stk på nettlager.
  • 2Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

LED Lenser NEO 6R er en oppladbar hodelykt, utviklet for de som trener mye utendørs. 240 lumen lysstyrke og 100 gram. Dette er en oppladbar hodelykt, utviklet for de som trener mye utendørs.

 

Det medfølger et praktisk brystbelte, som enten kan brukes til å bære kun batteriboksen, eller både lyktehode og batteriboks. Dette kan være hendig blant annet når du løper sammen med en gruppe, for å unngå å lyse andre direkte i ansiktet.

 

NEO 6R veier kun 95 gram, og den har en maksimal lysstyrke på 240 lumen. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lyktehodet, og den et rødt baklys slik at du blir sett i mørket. I tillegg er hodestrikken utstyrt med refleksdetaljer for optimal synlighet.

 

Lykten kan brukes med oppladbare Li - ion batterier (medfølger) og den lades via USB - kabel. Hodelykten har indikator for lavt batteri, og lade-/batteristatus, slik at du har full kontroll over strømstatus til enhver tid.

 

Innstilt på minimum lysstyrke (på Energy Saving-modus) lyser den i opptil 40 timer, innstilt på maksimal lysstyrke lyser den 6 timer. Maksimal lysstyrke er 240 lumen som gir et bredt lys ut til 30 meter. NEO4 har to energimodus: Energy Saving (for de lange turene) og Constant Current (for et konstant, jevnt lys). I tillegg har lykten har tre lysprogrammer: Power, Low Power og Blink.

 

Detaljer

Vekt: 95 gram

Type LED: Power LED

Driftstid: 6 - 40 timer

Oppladbar: Ja

Batteri: Li-ion 1400 mAh

IP-klasse: IP57

Rekkevidde: 30 - 10 meter

Maks lumenstyrke: 240 - 20 lumen

 

7 års garanti

Alle Ledlenser produkter gjennomgår grundige tester før de blir gjort tilgjengelig for salg og vi kan derfor også gi deg som kunde utvidet garanti og trygget når du kjøper våre produkter.

  • 2 års garanti på materiale- og produksjonsfeil*
  • 7 års garanti, hvis du har registrert produktet*

*Gjelder kun for produkter som er kjøpt etter september 2015. Generelt utelates defekter på batterier, holdere, vesker, fjernstyring, fargefiltre, stempel samt overflatebelegg. 

 

Slik registrerer du produktet

  1. Man kan bare registrere originalprodukter som har et registreringskort.
  2. Skanne inn QR-koden på registreringskortet med smartphonen eller legg inn URL-en på datamaskinen.
  3. Fyll i informasjonen som ønskes på produktregistreringssiden.
  4. Etterpå får du en bekreftelses-mail til kontroll.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support