637911

Lawson Laksecombo

Perfekt pakke for enhver laksefisker

Varenr: 262025
2 899,-Kampanjepris
4 098,-Ordinær pris
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Lawson Laksecombo er det perfekte utstyret for laksefiskeren som ønsker å ta med seg et pålitelig og allsidig sett på fisketur. Dette settet inneholder alt du trenger for en vellykket fisketur etter laks, enten du er en erfaren fisker eller nybegynner.

 

I Lawson Laksecombo får du med:

  • Lawson Baitwinder Atlantic Salmon 5000FD
  • Lawson Northern Lite X3 11' 20-70g

 

Lawson Baitwinder Atlantic Salmon 5000FD

Lawson Baitwinder Atlantic Salmon er en smekker haspelsnelle med veldig jevn og fin gange. Snellekroppen er i forsterket grafitt materiale og spolen i frest aluminium noe som gjør snella både lett og robust.

 

  • 5 rustfrie kulelager
  • Snellekropp i forsterket grafittmateriale
  • Forsterkede tannhjul
  • Rotor i grafittmateriale
  • Bremseskiver i karbon og rustfritt stål
  • Databalansert rotor
  • Enveis nålelager for anti-revers
  • Anti-tvinn snørefører med tykk bøylewire
  • Frest aluminiums sveiv med håndtak i EVA-foam
  • Spole i frest aluminium med gripeflate for snøret
  • Ekstra spole til multifilament med gripeflate for snøret.

 

Den er ellers utstyrt med fem rustfrie kulelager, enveis-nålelager, sveiv og spole i aluminium, anti-tvinnsnørefører og en råsterk brems. Dette er en snelle laget for fiske etter laks i elv. Alle variantene leveres med to spoler.

 

En med rett kant og meget god snørekapasitet til monofilament, og en med avrundet kant med plass til litt mindre snøre til multifilament.

 

Snellene er laget for laksefiske, men det er selvsagt fullt mulig å bruke de til annet fiske også, for eksempel i sjøen. De rustfrie kulelagrene er spesielt robuste med tanke på saltvannsinntrengning. Dette er velprøvde sneller, der du får mye for pengene.

 

Lawson Northern Lite X3 11' 20-70g

Lawson Northern Lite X3 er vår tredje utgave av denne populære stangserien.

 

X3 Serien har fått en ansiktsløftning som består av ny finish, farge og med en ny forsterket avslutning av gummikork for bedre holdbarhet og grep.

Den tredelte klingen er fortsatt 36 tonns karbon som gir en utrolig smekker og spenstig stang med mye kraft. Snellefestet er av type screw down med ergonomisk utforming som sikrer et behagelig grep rundt snelle og stang. (opp til og med 11 fot).

På lengdene over 11 fot er det fortsatt screw down , men med den klassiske varianten av snellefeste. På trigger stengene er det et standard snellefeste, men med 13 cm frontgrep av kork. Dette gir et sikkert og behagelig grep om stanga under de hardeste fightene.

Stangringene er lette og smekre av typen SIC i Gun Smoke finish. Denne 3-delte serien består av totalt 19 stenger fra 8 fot til 15 fot og dekker det aller meste av vårt kastefiske i ferskvann og saltvann. Enten det er abbor, ørret, laks, torsk eller sei, stor eller liten, lett eller tungt fiske, vil du finne en stang i denne flotte serien som er egnet til nettopp dette… og mye mer.

 

Lawson Laksecombo er det ideelle valget for alle laksefiskere, uansett erfaring eller ferdighetsnivå. Med dette settet vil du være rustet til å takle alle utfordringer og  gi deg mulighet for å få de største laksene, samtidig som du har alt du trenger for en komfortabel og vellykket fisketur. Kjøp Laksecombo fiskesett haspel i dag, og opplev den ultimate laksefiskeopplevelsen!

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support