455084

Lawson Adventure II Combo 8' 3-18g

Lawson BW3 1000FD

Varenr: 253386
1 398,-
-+
1 stk på nettlager
  • 3Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Lawson Adventure II er en spennende stang for de som ønsker og ta sportsfiskets gleder ett skritt videre, uten at dette koster en formue. Den 2-delte klingen er i 24 tonns karbon med 25% fiberglass. Kombinasjonen gir en stang med lav vekt og gode kasteegenskaper samtidig som den er mer robust.

 

  • 8fot 3-18g
  • 1000FD m/0,25mm snøre



Stangringene er i rustfritt stål, så her trenger man ikke være redd for at ringen skal knuse ved uhell. Snellefestet er av type korkbelagt screw-down og gir optimal komfort og grep rundt stang og snelle i kast etter kast. Serien leveres i fire modeller som spenner over det meste av det Norge har å tilby av spennende haspelfiske!

Lawson Baitwinder 3 er en robust og driftssikker haspelsnelle som leveres i fire forskjellige størrelser. Denne dekker alt fra ferskvannsfiske til lettere lakse- og sjøfiske. Alle kulelager er oppgradert til rustfrie stålkulelager, slik at snellene blir ekstra motstandsdyktige for ytre påvirkning som saltvann og rust.

 

Spolen er i aluminium, og utstyrt med gripemønster i bunnen slik at snøret lettere får feste, og en unngår at det roterer på spolen når det blir vått. Snellekroppen er laget i grafittmateriale, noe som gir en stabil og sterk konstruksjon som holder tannhjul og deler på rett plass i de tøffeste situasjonene. Sveiven er laget i støpt aluminium og utstyrt med et behagelig håndtak i myk gummi.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support