93775 93775

Lawson Elastisk Reketråd 10 meter Rød

Rød elastisk angtråd til laksereker

Varenr: 119204
69,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 20+Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Lawson Elastisk Reketråd 10 meter Rød er en elastisk angtråd til laksereker til å feste agn til krok, brukes både ved laksefiske, samt ved kystmeite/surf og havfiske. Angtråd tillater flere napp uten at agnet ditt forsvinner ved første kontakt med fiskekjeften.

 

Elastisk surretråd sikrer at agnet holder seg fast på kroken, selv etter gjentatte angrep fra småfisk. Dette er spesielt nyttig når du fisker med agn som har en løs konsistens, som råreker, skjell, eller frossen fisk, men det er også effektivt på ferske agn for å forlenge deres holdbarhet under fiske.

 

Denne tynne gummistrikken kan brukes til å forme agnet for en optimal presentasjon og fungerer utmerket på alle typer agn. Det er ikke bare en løsning for å holde agnet på plass, men det bidrar også til miljøet ved å råtne raskt hvis det ikke oppbevares tørt, noe som minimerer miljøavtrykket ved agnfiske.

 

Enten du bruker et glidende takkel, et paternostertakkel, eller et slukslep, øker surretråden sjansen for at agnet fremdeles er på kroken etter napping. Dette essensielle fiskeverktøyet er et must for enhver seriøs agnfisker som ønsker å maksimere suksessen og minimere miljøpåvirkningen av ditt fiske.

 

Reketråd kalles også for agnstrikk, surretråd, bait binder og agntråd. Felles for dem alle er at de fester agnfisk til krokene og er meget effektive.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Andre kjøpte også
Support