Turbukse barn

La barna bevege seg! Med turbukser for barn fra Skitt Fiske får barna noe de kan være barn i. Tur- og fjellbukser av god kvalitet som tåler å blir herjet med. Uansett om du skal på en liten tur i skogen, eller telttur i fjellet er det viktig med utstyr som er bærekraftig og klær som holder deg varm og tørr. Her hos Skitt Fiske har vi et kvalitetssikkert utvalg av turbukser for barn.

 

Du som oss vet at passform er viktig og derfor har vi 100 dagers åpent kjøp, samt 14 dager fri retur. Skulle ikke buksa passe er det ingenting i veien med å returnere den og bytte til riktig størrelse. Noen ganger trenger du kanskje å fornye hele turgarderoben? Da kan vi anbefale å sjekke ut de andre klærne vi har tilgjengelig på nettsiden.

 

Turbukser som er ment for å vare

Alle turbuksene vi selger er ment for å vare, og derfor selger vi bare merker vi tror på. Noen av merkene vi tilbyr i kategorien turbukser til barn er blant annet Swedteam, Tufte Wear og MoveOn. Vi selger også jakker fra Swedteam og MoveOn som er verdt å sjekke ut for en praktisk og stilig tur-outfit! 

 

Hvorfor velge oss? 

Vi håper at du vil velge oss som din leverandør innen friluftutstyr. Vi selger kun det vi tror på og mener du vil ha bruk for, uansett alder. Derfor ser vi på kvalitet som viktig selv om kunden er 9 år og skal få sin første turbukse. 

 

Her er flere grunner til å velge oss: 

  • 100 dagers åpent kjøp. 
  • Fastpris på frakt til 79,-
  • 14 dagers fri retur. 
  • Gode tilbud og egen outlet. 
  • Vi elsker friluftsliv like mye som deg. 
Les mer om turbukser til barnVis mindre...

 Bestselgere  i denne kategorien