JULEGAVER TIL ANSATTE

Vi har den perfekte julegaven til dine ansatte!

Det nærmer seg jul og mange ønsker å gi sine ansatte en firmagave. En utfordring mange opplever hvert år er å finne riktig gave som skal passe for alle ansatte. Dette kan vi i Skitt Fiske hjelpe deg med. 
2020 var et spesielt år for de aller fleste av oss, salget av jakt, fiske og friluftsutstyr eksploderte. I 2021 fortsatte denne utviklingen og interessen for jakt, fiske og friluftsliv har aldri vært høyere. Vi føler oss derfor helt sikre på at dine ansatte vil finne noe de virkelig ønsker seg blant våre 50.000 varelinjer, enten det er en ny hengekøye, ryggsekk, sko, termos eller rett og slett en ny fiskestang!


Din bedrift har nå en unik mulighet til å gjøre en god deal og samtidig løse en utfordring på en rask, enkel og effektiv måte: Skitt Fiske ønsker å tilby din bedrift 10% rabatt på verdien på gavekortet. Du velger selv hvor mye du vil gi!

 

Hvorfor velge gavekort fra oss i Skitt Fiske?

Skitt Fiske er Nordens største e-handelsselskap innenfor jakt, fiske og friluftsliv og har over 50.000 varelinjer fra over 170 leverandører i sortimentet. Et gavekort fra oss vil fremme trivsel på arbeidsplassen og gi den ansatte flotte naturopplevelser som varer hele livet. 
Gavekortet kan enten benyttes i vår 1300m2 store butikk på Pindsle i Sandefjord, eller på våre nettbutikker skittfiske.no og skittjakt.no. 
Den enkelte ansatte kan fritt velge blant våre 50.000 artikler.


Gavekortet fungerer slik at man kan velge å bruke deler eller hele beløpet på en gang. Man kan også velge å legge til mer hvis det er ønskelig.