Humminbird logo

Humminbird

 

Humminbird har vært en leder innen ekkolodsteknologi i over 35 år og har i dag et bredt spekter av produkter for alle brukere. Fra enklere ekkolodd til avanserte høyteknologiske ekkolodd med sidescanning som skanner bunnen. I Humminbirds sortiment finnes også kartplottere og kombinerte ekkolodd- og kartplotter-enheter med et bredt utvalg av tilbehør som AIS, radar, autopilot, osv. Humminbird er et svært innovativt selskap som har vært først ute med mange revolusjonerende funksjoner som 3D-ekkolodd, Side Imaging, 360 Imaging, AutoChart Live, osv.

 

Humminbird er et merke som produserer marinelektronikk for fiske- og båtentusiaster. De tilbyr et utvalg av produkter, inkludert ekkolodd, kartplottere og sonarsystemer som bruker avansert teknologi for å gi nøyaktig og detaljert informasjon om undervannsmiljøer. Humminbirds produkter er designet for å hjelpe sportsfiskere med å lokalisere og fange mer fisk, samtidig som de gir sikkerhetsfunksjoner for båtfolk. Med et rykte for kvalitet og innovasjon er Humminbird et pålitelig navn innen marinelektronikk.

 

 

Å avdekke vannets hemmeligheter for å hjelpe sportsfiskere å forfølge sin lidenskap for sporten er det vi har gjort siden den første fiskefinder vi utviklet som Techsonic Industries i 1971, og det er det vi alltid vil gjøre

Les mer om Humminbird herVis mindre...
Humminbird Mega Live Imaging giver til ekkolodd
Kjøp
28%
17 999,-
25 095,-
2
Humminbird Autochart Zeroline SD-kort
18%
799,-
975,-
Humminbird PiranhaMax 4 Ekkolodd, vanntett
Kjøp
18%
1 999,-
2 445,-
12
Humminbird Helix 5 Sonar G2 Ekkolodd
Kjøp
13%
3 749,-
4 299,-
4