411367 411367 411367

Hultafors OKR GH Redningskniv

Kniv med friksjonsgrep og taggete blad

Varenr: 238869
151,-Kampanjepris
189,-Ordinær pris
-+
6 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Hultafors OKR GH Redningskniv er en håndverkskniv med friksjonsgrep og taggede/serratert blad som er optimalisert for å skjære gjennom harde overflater, som tau og stropper, spesielt der press på materialet påføres. Designet med en butt spiss for å unngå stikkskader.

 

  • Eggen er slipt i flere trinn. 60 mm av bladet er taggete for å øke skjærekraften og spissen er butt.
  • Skaftet er produsert i ekstra slagfast PP-plast med friksjonsgrep av Santropene.
  • Sliren kan festes i både beltet og en knapp på arbeidsklærne. Hvis beltet ditt er for tykt, kutt av den lille tappen på lokket.
  • Redningskniv OKR GK passer i samme slire som håndverkskniven HVK.

 

Kniven kan festes på en knapp på dine arbeidsklær slik at den ikke løsner, men fortsatt er enkel å fjerne. Knivbladet er produsert i 2,0 mm rustfritt stål herdet til 57-59 HCR.

 

 

Teknisk info om Hultafors OKR RH Redningskniv

ModellHultafors OKR RH Redningskniv
Art.nr.380240
Total lengde206mm
Blad lengde90mm

 

 

Designet og utviklet i Sverige

Knivene våre utvikles og designes i Hultafors i Sverige, og de produseres av vår mangeårige, eksklusive partner i Asia. I Asia herdes og slipes stålet etter våre anvisninger. Dette er et vellykket samarbeid som har vart i mer enn ti år, og som har produsert mange millioner slitesterke kniver med ekstremt god presisjon for konkrete arbeidsoppgaver.

 

Supre tilbakemeldinger fra hele verden

Vi elsker å produsere kvalitetsprodukter. Men vet du hva som skal til for å få ekstremt gode produkter? Man må lytte til brukerne. Knivene våre har vært gjenstand for mange uavhengige tester over hele verden – og de har fått ekstremt gode tilbakemeldinger! Det er vi veldig glade for, siden det nok en gang viser seg at hardt arbeid lønner seg.

 

Om Hultafors

Hultafors er en ledende produsent av pålitelige håndverktøy som er utviklet for kresne håndverkere over hele verden. I over 130 år har vi utviklet innovative verktøy som du kan stole på – i enhver situasjon.

Produktutvikling er vår drivkraft. Når vi tror på en idé, gir vi 100 prosent. Resultatet er produkter som har best mulig funksjonalitet, pålitelighet og presisjon. Verktøy du kan stole på i alle situasjoner, hver dag.

 

Hultafors filosofi

Du kan være trygg på at hvis du velger et Hultafors-verktøy, får du et produkt med maksimal funksjonalitet, presisjon og kvalitet.

 

Hultafors har unik kunnskap om profesjonelle håndverkeres arbeidsdag. Det samme med erfaring. Det hele startet i 1883, da Karl-Hilmer Johansson Kollén designet det som nå er den verdenskjente tommestokken. Siden den gang har vi utviklet og produsert verktøy for håndverkere i 130 år.

 

Hultafors tilbyr et bredt utvalg av håndverktøy for alle typer profesjonelt håndverk. Produktene våre utvikles i samarbeid med profesjonelle brukere med mål om å bidra til å gjøre arbeidsdagen så enkel og effektiv som mulig. For eksempel tester profesjonelle håndverkere produktene til alle er fornøyd med resultatet. For oss er dette den eneste måten å sikre at produktene våre lever opp til løftet vårt på – verktøy du kan stole på.

 

Hultafors sine produkter er utviklet med fokus på dine behov. Vi streber etter å utvikle ergonomiske og holdbare produkter i slitesterke materialer. På den måten kan vi sikre at produktene får maksimal levetid, samtidig som vi reduserer miljøpåvirkningen.

 

En bærekraftig standard

Vi har høye ambisjoner for vårt bidrag til en bærekraftig fremtid. For oss er det viktig at du kan stole på både produktene våre og alt som skjer i virksomheten.

 

Vi arbeider kontinuerlig for å forbedre oss for å redusere kostnader, styrke virksomheten og til syvende og sist oppfylle kundenes behov – og overgå deres forventninger. For oss er bærekraft like mye et samfunnsperspektiv som en miljømessig tilnærming. Ved å ta hensyn til samfunnet og miljøet styrker vi både kulturen vår og virksomheten vår, slik at kundene våre kan stole både på verktøyene våre og på handlingene våre.

 

Hultafors er sertifisert i samsvar med følgende standarder: NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support