411364 411364 411364 411364

Hultafors OKF Foldekniv til fritidsbruk

Robust foldekniv i svartbelagt aluminium

Varenr: 238868
479,-Kampanjepris
599,-Ordinær pris
-+
6 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Hultafors OKF Foldekniv er en  robust foldekniv av svartbelagt aluminium med deler av rustfritt stål og et svart blad i rustfritt knivstål. Den perfekte følgesvennen i skogen og på fisketuren. Kompakt design med mange bruksområder og perfekt til fritidsbruk

 

  • Svartbelagt blad av rustfritt stål.
  • Bladet er herdet til 56–58 HRC.
  • 2,8 mm tykt blad for en robust følelse.
  • Fleksibelt beltefeste som gjør det enkelt å bære kniven.

 

Bladet låses enkelt og trygt med en knapp på siden av skaftet. Beltefestet kan snus og monteres på begge sider av skaftet. Det gjør at du kan velge hvor du vil feste kniven – til et belte eller på innsiden av en lomme. Kniven kan brukes sammen med Hultafors Tennstål.

 

 

Teknisk info om Hultafors OKF Foldekniv

ModellHultafors OKF Foldekniv
Art.nr.380310
Total lengde188mm
Blad lengde70mm
Vekt140g

 

Kniver utviklet for friluftsbruk

I dagens høyteknologiske samfunn har det oppstått en voksende interesse for å koble seg fra og drive med skjermfrie aktiviteter ute i naturen. Hultafors sine friluftskniver er utviklet i tett dialog med bushcraft-entusiaster.

 

Kniver for bushcraft-entusiaster

Helt siden Hultafors begynte å lage kniver, har de forsøkt å tilby unike løsninger for å match spesifikke behov innenfor ulike håndverk. Friluftsliv er ikke noe unntak. Da de også oppdaget at håndverksknivene deres også hadde blitt favoritter hos friluftsliv publikum, ble de inspirert til å utvikle kniver som var spesielt tilpasset deres bushcraft-behov. Resultatet er en rekke kniver dedikert til friluftsliv og utendørs bruk.

 

Foldekniven OKF - Robus og lommevennlig

Når du skal på tur i skogen eller ut på fisketur, må du kunne stole på utstyret ditt. Med denne foldekniven i lommen er du godt forberedt. Robust foldekniv i sortlakkert aluminium, deler i rustfritt stål og et sortlakkert knivblad i rustfritt stål. En perfekt følgesvenn når du er ute på tur.

 

Kompakt design kombinert med flere bruksområder. Knivbladet låses enkelt og sikkert med en knapp på siden av håndtaket. Belteklipsen er vendbar og kan monteres på begge sider av håndtaket. Dette lar deg velge hvordan du ønsker å bære kniven, festet til et belte eller på innsiden av en lomme.

 

Kniven kan brukes sammen med Hultafors tennstål.

 

 

Japansk stål og skandinavisk egg for langvarig skarphet

De to friluftsknivene OK 1 og OK 4, har begge 3 mm tykt japansk knivstål med skandinavisk egg for langvarig skarphet. Et svart EPD-belegg beskytter bladene mot rust, og bladets slipte rygg er designet slik at den kan brukes til å tenne bål med et tennstål. Den lange tangen gjør kniven egnet for kløyving.

 

Kniver – banebrytende materialer og produksjon

Pålitelige verktøy krever pålitelige materialer. Derfor er knivene våre laget av velprøvde kvalitetsmaterialer som gir skarphet, presisjon, styrke, trygghet og komfort – hver eneste arbeidsdag og dag ute på tur.

 

Knivbladene, for eksempel på friluftsknivene OK1 og OK4, er utviklet for de mest krevende forhold, og de er laget av japansk SK5-stål. Dette stålet har høyt karboninnhold. Det gjør stålet hardt, men ikke sprøtt, slik at det er enkelt å slipe.

 

Stålet vi bruker i knivene våre, og tykkelsen på bladet, avhenger av hva kniven skal brukes til. Kniver som er utviklet for å brukes i våte eller fuktige miljøer, har et rustbeskyttende elektroforetisk deponeringsbelegg som beskytter mot korrosjon.

 

Designet og utviklet i Sverige

Knivene våre utvikles og designes i Hultafors i Sverige, og de produseres av vår mangeårige, eksklusive partner i Asia. I Asia herdes og slipes stålet etter våre anvisninger. Dette er et vellykket samarbeid som har vart i mer enn ti år, og som har produsert mange millioner slitesterke kniver med ekstremt god presisjon for konkrete arbeidsoppgaver.

 

Supre tilbakemeldinger fra hele verden

Vi elsker å produsere kvalitetsprodukter. Men vet du hva som skal til for å få ekstremt gode produkter? Man må lytte til brukerne. Knivene våre har vært gjenstand for mange uavhengige tester over hele verden – og de har fått ekstremt gode tilbakemeldinger! Det er vi veldig glade for, siden det nok en gang viser seg at hardt arbeid lønner seg.

 

Om Hultafors

Hultafors er en ledende produsent av pålitelige håndverktøy som er utviklet for kresne håndverkere over hele verden. I over 130 år har vi utviklet innovative verktøy som du kan stole på – i enhver situasjon.

Produktutvikling er vår drivkraft. Når vi tror på en idé, gir vi 100 prosent. Resultatet er produkter som har best mulig funksjonalitet, pålitelighet og presisjon. Verktøy du kan stole på i alle situasjoner, hver dag.

 

Hultafors filosofi

Du kan være trygg på at hvis du velger et Hultafors-verktøy, får du et produkt med maksimal funksjonalitet, presisjon og kvalitet.

 

Hultafors har unik kunnskap om profesjonelle håndverkeres arbeidsdag. Det samme med erfaring. Det hele startet i 1883, da Karl-Hilmer Johansson Kollén designet det som nå er den verdenskjente tommestokken. Siden den gang har vi utviklet og produsert verktøy for håndverkere i 130 år.

 

Hultafors tilbyr et bredt utvalg av håndverktøy for alle typer profesjonelt håndverk. Produktene våre utvikles i samarbeid med profesjonelle brukere med mål om å bidra til å gjøre arbeidsdagen så enkel og effektiv som mulig. For eksempel tester profesjonelle håndverkere produktene til alle er fornøyd med resultatet. For oss er dette den eneste måten å sikre at produktene våre lever opp til løftet vårt på – verktøy du kan stole på.

 

Hultafors sine produkter er utviklet med fokus på dine behov. Vi streber etter å utvikle ergonomiske og holdbare produkter i slitesterke materialer. På den måten kan vi sikre at produktene får maksimal levetid, samtidig som vi reduserer miljøpåvirkningen.

 

En bærekraftig standard

Vi har høye ambisjoner for vårt bidrag til en bærekraftig fremtid. For oss er det viktig at du kan stole på både produktene våre og alt som skjer i virksomheten.

 

Vi arbeider kontinuerlig for å forbedre oss for å redusere kostnader, styrke virksomheten og til syvende og sist oppfylle kundenes behov – og overgå deres forventninger. For oss er bærekraft like mye et samfunnsperspektiv som en miljømessig tilnærming. Ved å ta hensyn til samfunnet og miljøet styrker vi både kulturen vår og virksomheten vår, slik at kundene våre kan stole både på verktøyene våre og på handlingene våre.

 

Hultafors er sertifisert i samsvar med følgende standarder: NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support