621519 621519

High N Dry Powdered Floatant & Desiccant

Shaker flytemiddel i pulverform

Varenr: 257929
179,-
-+
12 stk på nettlager
  • 9Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

High N Dry Powdered Floatant er en klassisk «shaker» som gir høytflytende fluer med god oppdrift. Den fremste bruken av flytemiddel i pulverform er å revitalisere materialene og flyteevnen i tørrfluene når de blir vasstrukne/lite fiskbare og etter at du har fått fisk.

 

  • Fjerner fukt fra fluen og revitaliserer materialene i den.
  • Høytflytende egenskaper.
  • Passer for alle typer fluer, også CDC.
  • Praktisk størrelse og god forsegling.
  • Stor forpakning, økonomisk.

 

Ikke brennbar og inneholder ingen organiske løsemidler. Miljøvennlig.

 

De fleste tørrfluer trenger seg en runde i shaken etter litt fiske og med denne går dette raskt og effektivt! Putt flua oppi beholderen, sett på lokket og rist litt og blås av overskytende. Pulveret dekker alle materialer og er klar til bruk.

 

Alle impregneringsmidler i pulverform gjør at fagene på fluene falmer litt og spesielt de mørke blir mye mattet ned. Ha gjerne litt gel, spray eller dip på slike deler av flua så er den god som ny!

 

Flytemiddelet leveres i en generøs flaske med hele 30gram innhold som gjør produktet til meget økonomisk. Flasken har flip-kork og er designet for enkel bruk uten å skade fortommen. Stor åpning gjør at du får plass til de største fluene.

 

Alle flytemidler har en begrenset holdbarhet etter at du har tatt det i bruk, derfor er lokket trykkforseglet for å unngå at fuktighet trenger inn før det taes i bruk. I beholderen er det grønne indikatorkrystaller som blir røde når tørkemiddelet har tatt til seg maksimalt med fuktighet det kan behandle.

 

Innhold

30g.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support