411280 411280 411280

Helle Spire

Norsk kvalitetskniv No.06

Varenr: 238840
494,-Kampanjepris
549,-Ordinær pris
-+
2 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Hos Helle tar de læring seriøst. Helle Spire - den minste kniven i vår nye serie startkniver - er laget med tanke på dette.

 

Dette er en kniv som inviterer til bruk, læring og mestring, men samtidi vektlegges det at en kniv er er et verktøy som krever respekt. En kniv som sår en spire som kan gro videre til større utfordringer.

 

Helle Spire er en liten kniv designa etter mange av de samme prinsippa som Helle vektlegger når vi lager kniver for større hender. Skaftet er laga med tanke på ergonomi og passform - det viktigste med et skaft er at man skal ha et godt grep.

 

På denne kniven får små hender plass til fire fingre med god margin og voksne hender får god plass til tre. Fremst mot bladet er det integrert en tydelig fingerstopper i det olja skaftet av vestnorsk bjørk.

 

Bladet er laget i knivstålet 12C27, og er lite og skarpt, slik at selv uerfarne brukere skal føle på kontroll, mestring og glede ved bruk, heller enn den frustrasjonen som sløve eller for store knivar fører med seg. Tuppen er runda, men ikkje butt. Designet er slik at fokuset skal vere på å lære seg å bruke kniven skikkelig.

 

Kniven kommer i en lærslire i naturellær som er prega med ein illustrasjon av ei plante som spirer. Slira er designa med både et hakk og en trykknapp som sikrer at kniven sitter godt fast.

 

Spire er en kniv som inviterer til seriøs bruk og læring. Den har derfor ikke noen parerstang, ukomfortabelt grep, sløv egg eller butt tupp som mange andre startkniver har. Det er fordi nye brukere skal lære seg å bruke kniven skikkelig, og respektere at det er et verktøy som krever kunnskap og konsentrasjon.

 

Dette mener vi en gjør best om en blir lært opp av andre med knivkunnskap, slik at en med tid og stunder kan gro videre til en større kniv og sende kunnskapen til neste generasjon.

 

 

Detaljer om Helle Spire

DetaljerVerdier
Vekt  105 g
Stål  Sandvik 12C27-Rustfritt stål
Bladtykkelse  2,6 mm
Bladlengde  67 mm
Skaftmateriale  Olja Bjørk
Lengde håndtak  88 mm
Sliremateriell  Ekte vegetabilsk lær
Konstruksjon  Stikktange
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support