211284 211284

Helle Mândra

Norsk kvalitetskniv, No. 620

Varenr: 173789
1 699,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Helle Mândra

Norsk kvalitetskniv No 620

 

Helle Mândra kniven er designet og testet av Les “Survivorman” Stroud.
 
For å perfeksjonere designet på denne Hellekniven reiste vi til de rå og utilgjengelige stedene i det vakre Romania. Der arbeidet vi side om side med Les Stroud på hans siste "Survivorman" episoder.
 
De siste episodene er lagt til Karpatene, en 1450 km lang fjellkjede som stekker seg gjennom den Den tsjekkiske republikk, Slovakia, Polen, Ungarn Ukraina, Romania og Serbia. Et område med pittoreske daler og slående fjelltopper over 2500 m.
 
I det urørte naturområdet i Karpatene er det en enestående flora og fauna, i tillegg til den største tettheten av brunbjørn, ulver, gems og gauper i Europa.
 
Fra et kulturelt perspektiv er dette på grensen mellom Europa og Asia med den berømte Grev Dracula og det Ottomanske riket mellom Romania og Tyrkia.
 
Under Les sin tid i Romania, brukte han tidlige prototyper av Helle Mândra som var laget spesielt for Survivorman episodene i Romania. Justeringer av på kniven ble integrert i knivens sluttresultat av Helle direkte på lokasjon etter innspillingen.
 
“We are extremely proud to present a brand new Les Stroud knife” skrev Anders Haglund, sjef for internasjonal markedsføring hos Helle.
 
Ordet Mândra betyr rett og slett "stolt" og den nye kniven er oppkalt etter fjelltoppen der Salvamont redningstjenesten fant Les Stroud under filmingen av “Survivorman” i Romania.
 
Les Stroud fortsetter: “Put to the test during my intense filming of Survivorman and inspired by the raw and breathtaking nature of Romania, I now have the pleasure of unveiling my latest knife collaboration with Anders Haglund and Helle knives; The Mândra.”
 
 
Vekt: 70 g
Bladmateriale: Trippellaminert rustfritt stål
Blad tykkelse: 2,6 mm
Blad lengde: 69 mm
Håndtak materiale: Hengebjørk, Vulcan fiber
Håndtak lengde: 80 mm
Design: Les Stroud
År: 2015
Art.nr: 620

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Helle Harding Norsk kvalitetskniv, No. 99
30%
1 049,-
1 499,-
Support