687583 687583 687583 687583

Helinox Chair Two Blackout Edition

Superdigg turstol til all slags bruk

Varenr: 274432
1 399,-Kampanjepris
1 699,-Ordinær pris
0 stk på nettlager.
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Helinix Chair Two er Helinox sin letteste, mest kompakte høyryggsstol som er klar for alt. Chair Two-modellen gir støtte, pakkebarhet og komfort, veier bare 1,185 g og bærer vekt opp til 145 kg. Rett og slett en superdigg turstol til all slags bruk.Med den optimale balansen mellom pakkebarhet og komfort, kan Chair Two enkelt være med på reiser fra helgecampingturer til solfylte dager i en bypark. Chair Two er en direkte videreutvikling av Chari One som har vært en suksess for friluftslivet.

 

Ryggen er høy og støtter rygg, nakke og skuldre slik at du virkelig kan lene deg tilbake, sette deg til rette og slappe godt av. Den store hodestøtten gjør at du kan lage en pute av alt som er mykt som er nær hånden. Sidelommer for å holde smarttelefon, snacks eller solkrem innen rekkevidde.


Len deg tilbake og slapp av

Høy og slank komfortabel stol, dette er sweet spot'et hvor maksimal komfort møter minimal vekt. Tenk på alle stedene du kan lene deg tilbake, slappe av og være glad i – campingplasser, musikkfestivaler, verandaer, elvebredder, små ligakamper, bytak, fiskeplasser og jaktpost – i en stol som går hvor som helst.

 

Kul komfort

Chair Two sitt 600-denier polyestervevde stoff er usedvanlig slitesterk, myk og støttende. Kombinert med strategisk plasserte paneler i polyester meshnett med høy styrke, skaper det et sete som puster, lett pakkes sammen og er lett å bære med seg. Enkel å rengjøre med såpe og vann, den er laget for mange års utendørs bruk og er støttet av produsentens fem års garanti. 

 

Tilbehør

Chair Two var også første stol der det ble laget ben til gyngestol. Disse gyngestolføttene kan du kjøpe separat. I tillegg finnes det også "truger" slik at du kan sitte komfortabelt på mykt underlag og et fleecetrekk for god og varm sittekomfort.. (tilbehørs produktene må kjøpes separat).

 

Mål og størrelser

  • Maks vekt: 145 kg
  • Egenvekt: 1185 g
  • Stolhøyde: 84 cm
  • Setehøyde: 34 cm
  • Setebredde: 55 cm
  • Pakkstørrelse: 46 x 12cm

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support