664488 664488 664488 664488 664488 664488

Helinox Sunset Chair All Black

Høy og komfortabel stol

Varenr: 268665
2 099,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Helinox Sunset Chair er den ultimate stolen for camping eller hyttebruk. Len deg tilbake. Nyt utsikten. Sunset Chair har en høy rygg som gir deg mye nakke-, hode- og ryggstøtte. Den nye justerbare nakkestøtten øker komforten, og sidelommer holder små nødvendigheter fra bakken og rett ved hånden.

 

Helinox handler om komfort, holdbarhet, pakkebarhet og design – du har den bærbare utendørsstolen som passer perfekt fra campingplass til innsjøstrand til en dag i parken med Helinox Sunset Chair. Stolen er høy og ekstremt komfortabel.

 

Opplev ultimate camping- og hyttekomfort med Helinox Sunset Chair. Høy rygg og justerbar nakkestøtte gir god nakke-, hode- og ryggstøtte, mens sidelommer holder små nødvendigheter innen rekkevidde. Stolen er høy og ekstremt komfortabel med en egenvekt på 1,35 kg og maksimal vektbelastning på 145 kg.

 

Med en pakkstørrelse på 47 x 12 x 14cm passer den perfekt fra campingplass til stranden til en dag i parken eller når du er ute på fisketur.

 

Stolhøyde er 98 cm, setehøyde er 46 cm og setebredde er 58 cm.


 

Mål og vekter

  • Maks vekt: 145kg
  • Egenvekt: 1,35 kg
  • Pakkstørrelse: 47 x 12 x 14cm
  • Stolhøyde: 98cm
  • Setehøyde: 46cm
  • Setebredde: 58cm
  • Sete høyde: 36cm over bakken

 

Ofte stilte spørsmål om Helinox Sunset Chair

 

Hvor høyt over bakken er setet på Sunset Chair?

Den laveste delen av Sunset Chairs sete er omtrent 14 tommer eller 36 cm fra bakken.

 

Kan Sunset Chair brukes som gyngestol?

Ja, med ekstrautstyret Rocking Feet som kan kjøpes separat blir den en gyngestol som kan brukes på fast underlag.

 

Hvordan rengjøres Sunset Chair?

Seter, oppbevaring- og bærebager bør håndvaskes i varmt vann med et mildt vaskemiddel. Seter og bager kan ikke vaskes i maskin. Sørg for at stoffet er helt tørt før det pakkes bort for lagring for å hindre muggdannelse i lukket pose.

 

Hvorden setter fester jeg setet til rammen?

Start alltid med å montere setet på de øvre bakre stolpene. Legg deretter stolen på ryggen. Bruk kroppsvekten til å bøye de nedre setestengene inn i lommene. Splitter nye seter kan være litt trange, men ikke bekymre deg, de vil strekke seg litt med bruk.

 

Hva er selve rammen laget av?

Helinox-rammer er laget av en avansert høyteknologisk aluminiumslegering som tilbyr den perfekte blandingen av styrke og minimal vekt. Denne spesiallegeringen er en høyere spesifikasjon enn aluminium av flykvalitet og går gjennom over 70 produksjonsprosesser fra rå materiale til ferdig stangseksjon.

 

Hva er sammenkoblingsnavene laget av?

Navene som kobler stengene sammen er laget av høystyrke, fiberforsterket Nylon 66.

 

Hvor lang er garantitiden til Helinox?

Alle Helinox-produkter dekkes av en 5 års garanti.

 

Hvordan fungerer hodestøtten?

Den høye ryggen på Sunset Chair har en polstret tverrstang og gir en behagelig hvile for hodet. For ekstra komfort kan bærevesken (på de fleste varianter) fylles med noe mykt og festes til den høye ryggen for bruk som nakkepute. Åpne ganske enkelt borrelåsklaffen på bærevesken for å avdekke borrelåsdelen og fest denne til den matchende borrelåsen på seteryggen. Mengden polstring og nøyaktig festepunkt kan variere etter dine personlige preferanser. For å øke komfortnivået enda mer, prøv det valgfrie Air and Foam Nakkestøttetilbehøret.

 

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support