621607 621607 621607 621607 621607 621607

Guideline Alta NGx Boot Vibram 40

US7

Varenr: 257951
2 599,-
0 stk på nettlager.
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

BESKRIVELSE

Alta NGx vadesko med Vibram® Idrogrip™ er laget for å tilby et nytt nivå av komfort, stabilitet og holdbarhet. Skoen er bygd opp rundt en støttende mellomsåle og stiv syntetisk lest som presterer godt i krevende terreng. Forsterkninger på utsatte steder gir god motstandskraft mot slitasje fra skarpe steiner i vann som er teknisk å vade i.

 

SPESIFIKASJON

Alta NGx er en utmerket vadesko for deg som liker å gå lange stekker langs elver- og vann. Skoen gir en umiddelbar følelse av komfort, innvendig er det materialer med lukkede celler for å unngå å absorbere vann samtidig som de gir en fast følelse rundt foten. Yttermaterialet er lett og solid, laget av gjenvunnet rip-stop nylon. Dette gir en lett vadesko med lang levetid. Forsterkningene på tå- og hæl parti har innfelte partier for sytråden for å unngå slitasje. Nedre del av skoen har forsterkninger med TPU.

 

En stiv mellomsåle og syntetisk lest gir fin stabilitet som også lar deg montere pigger i yttersålen hvis ønskelig. Den spesielle gummiblandingen i Vibram® Idrogrip™ gummisåle gir deg et bra grep på en rekke ulike våte underlag. Idrogrip er laget for å være det beste kompromisset når man ferdes på land og i vannet. Filtsåler er forbudt en rekke steder pga. problemer med spredning av uønskede arter og denne sålen er et gitt valg på slike steder. Alta NGx Wading Boot finnes også med filtsåle.

 

Alta NGx serien er spesielt laget for den moderne fluefiskeren som krever solide produkter med høy komfort og smarte løsninger. Denne kolleksjonen er derfor førstevalget for fiskeguiden og andre som fisker mye.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support