625256 625256 625256

Gulff Fly tying varnish, Eco

Varenr: 258861
89,-
Ubekreftet 29.04.2024
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Få mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Gulff Fluebindingslakk er en høykvalitets fluebindelakk som er perfekt til bruk for å lage holdbare og langvarige fluer til fiske.

 

Denne lakken er spesielt formulert for å gi en sterk, klar finish som vil beskytte fluene dine mot slitasje, så vel som mot elementene. En av de viktigste fordelene med Gulff Fluebindingslakk er den hurtigtørkende formelen. Dette betyr at du kan påføre flere strøk med lakk i en enkelt bindeøkt, slik at du kan lage fluer med en sterk, blank finish på kortere tid enn det ville tatt med andre lakker. I tillegg til sin raske tørketid, er Gulff Fluebindingslakk også utrolig enkel å bruke.

 

Dens penselapplikator med fin spiss lar deg påføre lakken med presisjon, og sikrer at hver del av fluen din er jevnt belagt. Lakken har også lav viskositet, som gjør at den flyter jevnt over overflaten på fluen din uten å etterlate noen bobler eller støt. En annen flott egenskap ved Gulff Fluebindingslakk er dens utmerkede vedheftegenskaper. Når lakken er påført, fester den seg sterkt til materialene som brukes i fluebinding, og skaper et sterkt bånd som holder seg selv under de mest ekstreme fiskeforholdene. Dette betyr at du kan fiske med selvtillit, vel vitende om at fluene dine forblir intakte og effektive gjennom hele fisketuren.

 

Samlet sett er Gulff Fluebindingslakk et toppkvalitetsprodukt som er perfekt for alle som ønsker å lage holdbare, langvarige fluer for fiske. Dens hurtigtørkende formel, enkle påføring og utmerkede vedheftsegenskaper gjør den til et must for alle seriøse fluelag.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support