679001

Guideline TS Pahtakorva Double #8

Varenr: 272289
75,-
-+
14 stk på nettlager
  • 10Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAlternativerSupport
Beskrivelse

Guideline TS Pahtakorva Double lakseflue. Det er en spesiell følelse du får når du knyter på en klassisk dobbelkrok. Med perfekt balanse og proporsjoner er de like vakre å se på som de er å fiske med, noe tusenvis av laks kan skrive under på. Med andre ord, dobbelkrok fluer er virkelig effektive og med denne kolleksjonen med 8 forskjellige design er du dekket for mer eller mindre alle situasjoner.

 

Generelt er krokfluer litt mindre, men dekker nesten hele sesongen, uansett hvilket vann du fisker rundt om i verden. Den eneste gangen de er mindre effektive er når du skal fiske med store fluer i en høy og kald elv, det er da tubefluer med vingespenn på 8-10cm+ tar over. Tellis Katsogiannos har her samlet sine 8 favorittmønstre som han selv binder og fisker med på dobbelkrok. Mange er allerede kjente design, med et personlig preg av Tellis sin stil. Litt mindre materiale, slankere og mer sparsomt kledd ser ut til å være en vinnermelodi.

 

Alle fluer er bundet på Guidelines sin høykvalitets dobbelkrok, kroker som er laget i Japan med absolutt høyeste kvalitet. Superskarp, sterk og samtidig lett å slipe hvis du sløver kroken i en stein.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Alternativer
Support