678633 678633 678633 678633 678633 678633 678633 678633 678633 678633 678633 678633 678633

Guideline ULS 2.0 #6 10'6"

Varenr: 272197
4 999,-
-+
1 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Guideline ULS 2.0 switch fluestenger. Med ULS 2.0 kan du smidig veksle mellom enhånds- og tohåndskasting, disse stengene mestrer begge kastestiler med en elegant letthet! Opplev en revolusjon i elvefiske etter ørret, sjøørret og laks med disse switchstengene. En ekte Kinderegg-opplevelse for enhver fisker!

 

  • Nye aksjoner, oppdatert teknologi i grafittmaterialene med høy modulus
  • Custom matt svart snellefeste med Ultra Light Scandi inngravert, metallic blå pyntedetaljer
  • 4A korkkvalitet, oppgradert fra tidligere modeller
  • Håndtakene er 240mm foran og 85mm på enden
  • Linefører ring med spesialdesign for mindre problemer med floker/friksjon når du skyter line
  • Gråblå klinge med matt finish. Matchende mørkeblå surringer med metallic blå pyntesurringer
  • Leveres i stangtube med stangtrekk i matchende farger
  • Alle modeller er 4-delte

 

Med Ultra Light Scandi (ULS) 2.0 gjenintroduserer vi på mange måter de mer klassiske switchstengene til markedet. Dette er utrolig fleksible stenger som fungerer like godt som enhånds- som tohåndsstenger. ULS passer utmerket til å svinge streamere etter ørret, og begrepet "trout spey" har fått fotfeste. Legg merke til at klassifiseringen på våre ULS-stenger er enhånds. Det betyr at en ULS #7 har samme anbefalte kastevekt som en typisk Trout Spey #4, som bruker tohåndsklassifisering – ULS er et lettere oppsett når det gjelder lineklasser, noe som igjen sørger for mer diskrete presentasjoner. Dette er ingen ulempe under ørretfiske! Stangserien dekker også fisket etter laks, sjøørret og steelhead. Perfekt for mindre elver gjennom hele sesongen, og et ypperlig valg i større elver med lav vannstand på sommer- eller under det typiske høstfisket, når fisken mer sky.

Kombinasjonen enhåndsklassifisering sammen med lav vekt gjør ULS 2.0 stengene til gode enhåndsstenger som ikke blir for belastende for armen å kaste med. Samtidig gir kombinasjonen av lengde og aksjon deg den gode følelsen og kontakten ved innkastet når du "speyer", som er så viktig under tohåndskastingen. Magien oppstår når du enkelt kan bytter kastestil for å optimalisere kast under vanskelige forhold, både når det gjelder vær og fiskesituasjon. Hvis det for eksempel blåser, er det ingen ulempe å kunne bytte til enhåndskasting for å sette mer fart på linen med dobbelttrekk.

Stengene kjennetegnes av en moderne skandinavisk halv til trekvart aksjon. Dette gir stengene god "løftekapasitet" for variert bruk av flueliner i alle synkegrader, samt rene flyteliner. For å svinge fluer på klassisk vis anbefaler vi vårt ULS-system med skyteklumper. Hvis du foretrekker å fiske med flyteliner, bør du utforske ULS WF Multi-Tip, Bullet og Single Hand Scandi. Når det gjelder Bullet og Single Hand Scandi, anbefaler vi å gå opp en lineklasse hvis du hovedsakelig primært speykaster.

 

Modellspesifikasjoner fra Guideline:

 

ULS 2.0, 10´6" #5 Denne stangen er det perfekte valget for deg som fisker i små og mellomstore elver på jakt etter stasjonær eller vandrende ørret. Med sin moderne mid-flex aksjon er den ideell som både enhånds- og tohåndsstang, hvilket gjør den til en ekte switchstang. Ypperlig egnet til det som i dag kalles «Trout Spey» av amerikanerne. Den ekstra lengden kombinert med lav sving- og totalvekt gjør den også andvennlig til innlandsfiske i vann og innsjøer. For den beste kasteopplevelsen anbefaler vi våre ULS 3D+ skyteklumper eller ULS Multi Tip sett. Hvis du heller foretrekker hele flueliner, skal du prøve en Bullet WF #6 eller Single-Hand Scandi #6.

ULS 2.0, 10´6" #6 Kanskje det beste valget for deg som ønsker å svinge streamere i jakten på storørret i elv. Lengden og mid-flex aksjon i denne stangen gjør den ideell som både enhånds- og tohåndsstang. Videre gir lengden deg god kontroll på driftet, når du vil styre farten på flua. Den lave vekten gir deg også en ypperlig stang for innsjø- og strandfiske, da du enkelt kan kaste over hodet med den. Når du vasser dypt eller sitter i en flytende ring, vil du tydelig kjenne fordelene med den ekstra lengden. Denne stangen kan enkelt oppsummeres som "storebroren" til #5-stanga i serien. For den beste kasteopplevelsen anbefaler vi våre ULS 3D+ skyteklumper eller ULS Multi Tip sett. Hvis du heller foretrekker hele flueliner, skal du prøve en Bullet WF #7 eller Single-Hand Scandi #7.

ULS 2.0, 11´ #7 Vår favoritt og den mest allsidige stangen i serien. Den dekker alle typer elvefiske, enten du jakter stor ørret, sjøørret, laks eller steelhead. Samtidig som den fortsatt er en lett og komfortabel enhånds, har stanga nok kraft til å håndtere stor laks, eller om du vil presse ekstra på for lengre kast. For den beste kasteopplevelsen anbefaler vi våre ULS 3D+ klumper, ULS Multi Tip eller 3D+ Compact skyteklumper. Hvis du heller foretrekker hele flueliner, bør du prøve en Bullet WF #8 eller Single-Hand Scandi #8.

ULS 2.0, 11´ #8 Den kraftigste stangen i serien. Designet for fiske etter sjøørret, laks eller steelhead. Enhånds eller tohånds - med sin kraft og finesse vil denne fluestangen dekke alle dine behov! Selv som klasse 8, vil du enkelt kunne speye eller underhandskast med den som enhåndsstang. Den har rygg nok til å løfte synkeliner, men gir deg likevel godfølelsen til en stang du kan snike deg på store, sky fisker med. For den beste kasteopplevelsen anbefaler vi våre ULS 3D+ klumper, ULS Multi Tip eller 3D+ Compact skyteklumper. Hvis du heller foretrekker hele flueliner, bør du prøve en Bullet WF #9.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support