677815 677815 677815 677815 677815

Guideline NT11 Saline 9' #6

Enhånds 4-delt for saltvann og tropisk

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarSupport
Beskrivelse

Guideline NT11 fluestengene er et resultatet av å utnytte de aller nyeste og mest sofistikerte State of Art grafittmaterialene som brukes i romfartsindustrien i dag. Når det anvendes på og brukes i fluestenger, oppnås noen bemerkelsesverdige fordeler.

 

Den mest åpenbare effekten er en utrolig gjenopprettingsevne og skarphet i stangemnene, laget ved å kombinere den utrolige armeringen og styrkeøkende effekten av T1100G grafitt med lag av den høyeste modulus grafitten Guideline noensinne har brukt i noen fluestenger til dags dato.

 

For deg som er sportsfisker, er de ovennevnte egenskapene bygget inn i en serie stenger som har den laveste stangvekten, men likevel den høyeste bruddstyrken av noen annen stang i Guideline sine stangserier og sannsynligvis også på hele fluestangmarkedet.

 

Om Guideline NT11 Saline

NT11 Saline saltvannsfluestenger er for den dedikerte kystfiskeren eller tropiske fiskeren, som trenger det beste å stole på. Med fantastisk kastekraft og likevel silkemyk stangaksjon, vil disse stengene dekke alle arter du kan tenke deg som svømmer i våre lokale farvann i Norden og kystlinjer rundt om i verden med varmere vann og grønnere farge.

 

Akkurat som de andre NT11-stengene, er Saline laget med den høyeste modulus karbonfiberen Guideline noen gang har brukt, sammen med den ekstremt holdbare og sterke T1100-karbonfiberen. Stangserien følger en veldig distinkt aksjonstype, men likevel er hver modell finjustert for å være på sitt beste for den tenkte fiskesituasjonen.

 

Stengene har en ekstremt rask gjenoppretting med en veldig behagelig "Midt til tupp" type aksjonskurve, som gjør dem enkle å kaste med høy nøyaktighet uten å være slitsomme eller vanskelige å håndtere. Serien består av modeller fra #6 opp til den spesielle #14-stangen, som dekker alt fra kystørret og bonefish, til tarpon og tunfisk! Guideline har jobbet hardt og målrettet for å maksimere verdien av disse stengene uten å ofre kvalitet i utførelse eller komponenter.

 

De forskjellige NT11 Saline-modellene

Guideline NT11 9' #6

Denne stangen er designet for seriøse kystfiskere som søker topp ytelse. Med det nye T1100-materialet, tilbyr den en utrolig lett konstruksjon samtidig som den leverer kraften som er nødvendig for å håndtere vindfulle forhold langs kysten. Den opprettholder finessen som forventes av en #6 sekserstang. Selv om den hovedsakelig er beregnet for å jakte sjøørret i Skandinavia og klassisk streamerfiske, er den også egnet for tropisk fiske, med målretting mot arter som bonefish på grunne flats.

 

Guideline NT11 9' #7

Denne stangen er regnet som en av de mest allsidige stengene i serien. Den deler den eksepsjonelle stangaksjonen til #6-modellen. Den kombinerer følelsen av en ekstremt lett stang med en imponerende mengde kraft og gjenopprettingshastighet. Igjen, takket være T1100-materialet, finner den en balanse mellom finesse og kraft. Denne stangen er egnet for et bredt spekter av fiskescenarioer, fra sjøørret- og havabborfiske til å jakte på større bonefish på flats. Den vil sannsynligvis bli din go-to stang for disse typer fiske.

 

Guideline NT11 9' #8

Hvis du skal til tropiske farvann, er dette stangen du bør ta med. Det superlette designet gjør det mulig å kaste hele dagen med et #8 snøre uten å bli utmattet. Stangen har bemerkelsesverdig potensial, som gjør at du kan generere den nødvendige kraften for å takle sterke vinder. Til tross for sin letthet, leverer den utmerket respons og gjenoppretting, noe som sikrer en behagelig og jevn opplevelse sammenlignbar med lettere stenger. Selv om den primært er ment for tropisk fiske etter bonefish, mindre permit og hurtigsvømmende arter, kan den også håndtere de vindfulle dagene på kysten når du sikter deg inn på sjøørret eller havabbor.

 

Guideline NT11 9' #9

Mange fiskere ser på 9-fots-9 fluestangen som det universelle multiverktøyet for flatsfiske. Det er den primære snørevekten for permitfiske og babytarpon, men med sin flotte ryggrad er den også en velsignelse å bruke på havsiden av bonefishflats når vinden tar seg opp og du fortsatt trenger å presse gjennom den stive nordvesten. Det er også et flott allroundvalg for arter som peacock bass og gull dorado som noen ganger krever lange dager på vannet hvor en lett, responsiv stang er et must. Selv om den primært er ment for tropiske destinasjoner, er det en fornøyelse å kaste og fiske med når du jakter på rovfisk som nordlig gjedde, hvor det å levere store fluer er normen.

 

Guideline NT11 9' #10

Denne stangen er i stand til å håndtere nesten enhver situasjon du kan møte i tropiske farvann. Den har kraften til å kaste store og tunge fluer uten anstrengelse. Det vil være din beste følgesvenn når du forfølger store permitter, jacks, mellomstore tarponer og mindre trevally. Med sin raske aksjon og perfekt balanserte kurve, kan du raskt plukke opp snøret fra vannet for å reposisjonere kastet ditt når fisken er på flyttefot. T1100-materialet virkelig skinner i disse høyere snørevektene, og tilbyr en ekstremt kraftig, men likevel lett stang. Det er et utmerket valg for seriøse predatorfiskere, enten du sikter deg inn på store gjedder eller tropiske beist.

 

Guideline NT11 9' #12

Uten tvil, dette er stangen du trenger når du sikter deg inn på topp-predatorer i varmere farvann. Den deler alle egenskapene som finnes i de andre modellene og har eksepsjonell kraft for å håndtere store tarponer og gigantiske trevally med letthet. Utviklet for aldri å gå tom for kraft under kamper med disse monsterfiskene, gir den fortsatt en flott følelse når du kaster og bruker den gjennom lange dager.

 

Guideline NT11 8'6" #14

Denne svært unike stangen er spesifikt designet for å håndtere de tøffeste og tyngste artene som finnes i det vide havet. Selv om den kanskje ikke tilbyr den samme kastefinessen som andre modeller, er dens primære fokus å gi den nødvendige kraften for å komme seirende ut av møter med massive tunfisk, hai, sailfish eller marlin. Håndtakskonfigurasjonen er også annerledes enn de andre modellene; på #14 vektstangen får du et bluewater-stil korkhåndtak der det øvre håndtaket måler 265 mm i lengde.

 

Detaljer om Guideline NT11 Saline-serien

  • T1100 CAP-teknologi gir uovertruffen styrke, ytelse og pålitelighet.
  • Hver stang er utstyrt med vakker FLOR-kvalitets kork, og på fighting-buttene finner du pulverkorkforsterkning.
  • FLOR er den høyeste kvaliteten på kork med den høyeste tettheten og styrken som vil tåle års bruk og fortsatt se pen ut.
  • Titanium stangringer. Høyeste kvalitets rustfrie stål-stangringer med et-bens feste for stenger opp til #9, og "snake-guides" fra #10 og oppover. Alle med titanbelegg.
  • Snellefestene er spesialdesignet av Guideline sitt eget FoU-team, med en hard anodisert og veldig ripebestandig halvmatt finish.
  • Stangemnene har en matt satinfinish med et synlig spiral mønster. Lett belagt med dyp karbongrå som gir stengene et hemmelighetsfullt, stilig og non-flashy utseende.
  • Alle stangringer er dekket med dypere blå tråd og på alle ender, stangringer og logo områder er avsluttet med subtile tropisk blå bånd.
  • Hver stang leveres med en lett og sterk stangpose laget av 4-veis stretch nylon, og stangtube er laget av lett polykarbonat med et sterkt polyester stofftrekk og en naturlig lær logo lapp.
  • NT11 fluestenger kommer med 25 års garanti for original eieren. Denne garantien dekker feil i materiale og/eller håndverk.

 

C.A.P T1100-teknologi

Guideline NT11 stengene bruker et ultra-elastisk 46T Low Resin materiale som gjør det mulig å skape fjærlette stangemner med en crispy følelse som sterkt forbedrer følsomheten. Lag av T1100 grafitt med ekstremt høy strekk- og kompresjonsstyrke legges deretter både på innsiden og utsiden av 46T-materialet, og skaper en utrolig sterk vegg og grunnlag for uovertruffen ytelse, holdbarhet og pålitelighet i stangemnene.

 

Sammen med dette bruker Guideline et karbon-scrim materiale med et proprietært CAP (Complex Axial Pattern) med 0, 45, 90 og -45 grader, Cross Construction-struktur. Dette produserer en lynrask gjenopprettingshastighet, øker kastelengden og forbedrer kompresjonsstyrken. Høy-styrke TORAYCA NANOALLOY®-resin forsterket grafitt forbedrer robustheten og øker holdbarheten i stengene.

 

Spesifikasjoner for alle modeller i Guideline NT11 Salin-serien

Vare nr Modell Lengde Snørevekt Stangvekt Antall deler Håndtak/snellefeste Hodevekt Transportlengde Stangtype
108065 NT11 Saline 906 9'0" #6 98g 4-delt Half wells & butt 14-16g / 215-245 grains 80cm Enhånds
107371 NT11 Saline 907 9'0" #7 100g 4-delt Half wells & butt 17-19g / 260-290 grains 80cm Enhånds
107372 NT11 Saline 908 9'0" #8 102g 4-delt Half wells & butt 19-21g / 290-325 grains 80cm Enhånds
107373 NT11 Saline 909 9'0" #9 109g 4-delt Half wells & butt 21-23g / 325-355 grains 80cm Enhånds
107374 NT11 Saline 9010 9'0" #10 115g 4-delt Half wells & butt 24-26g / 370-400 grains 80cm Enhånds
107375 NT11 Saline 9012 9'0" #12 124g 4-delt Half wells & butt 31-34g / 480-525 grains 80cm Enhånds
107432 NT11 Saline 8614 8'6" #14 132g 4-delt Half wells & butt 35-39g / 540-600 grains 80cm Enhånds

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Support