640304 640304 640304 640304 640304

Guideline Laxa 3.0 Traction Boot 40

Nyutviklet og svært komfortabel vadesko

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Vår Laxa 3.0 vadestøvle er en oppdatert versjon med en nyutviklet og svært komfortabel og støttende Guideline mellomsåle.

 

Fargen er en klassisk og sober mørkegrå Grafitt. Ytterstoffet er et solid og slitesterkt 900 D polyestermateriale og har ingen DWR-behandling, noe som betyr at det er PFAS/fluorkarbonfritt. Yttersålen er laget av vår egen klebrige gummi montert med tungsten studs som gir deg suveren kraft og friksjon på en mengde våte overflater langs elver, innsjøer og kysten. Gummisålene er også det naturlige valget i farvann der filtsåler er forbudt på grunn av spredning av bacterier. Støvelen har en nyutviklet og veldig komfortabel og støttende Guideline mellomsåle som lar deg gå og vasse lange dager på vannet.

 

Støvlenes konstruksjon har lukkede celleskummaterialer for minimal vannabsorpsjon, for å holde dem lette, men støttende på samme tid. Et tynt ekstra forsterkningslag på innsiden av front- og hælområdene på støvelen forbedrer styrke og stivhet, og sikrer at støvelen holder formen når den vasser på dypere vann. Ytterligere fordeler med denne forsterkningen er bedre komfort og forbedret varme fordi det er mindre trykk på tåområdet.

 

Den nedre delen av støvelen er forsterket med gummi for å motstå harde miljøer og skarpe steiner når du vasser. Den øvre delen av støvelen har hurtigsnøringskroker og bak finner du en bred båndløkke. Laxa 3.0 støvler har en bred skandinavisk passform og er ekstremt lette og tørker raskt, noe som gjør dem ideelle for den reisende sportsfiskeren. For å minimere øko-avtrykket er støvlene pakket i esker laget av resirkulert papp.

 

Fargen er en grå grafitt og vekten på gummisåleversjonen er 1260 gr/par i størrelse US 10. Tilgjengelig i størrelsene US 7-15.

 

  • Farge: Graphite
  • Miljøfokus: PFAS-Free Fluorocarbonfri og PVC-Fri
  • Stoff: 900D Polyester materiale
  • Såle: Traction Gummi
  • Vekt: 1260g pr. par i str.10
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support