631665

Guideline DK Brown Flashback PTN #14

Kjøp 12 fluer få gratis flueboks

Varenr: 260463
33,-
-+
8 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Dette fluemønsteret er veldig allsidig til fiske i både elv og stille vann. Det imiterer godt slanke brune nymfer som vespertina og marginata i vann og fungerer på små seratella og baetidae i elva. Fluen er ikke fortynget med hensikt til å fiske rett under overflaten. Under klekkinger av vespertina og marginata svømmer nymfene ofte mot land for å klekke og fisken stiller seg da ofte inn på disse fremfor å ta duns som av og til ramler utpå. Vespertinaklekkinger kan være utrolig frustrerende, denne flua løser ofte saken når du ser fisken vake rundt dun imitasjonen din og ikke vil ta.

 

Guidelineansatt Rune Andre Stokkebekk som står bak denne fluen tipser om at du gjerne bør bruke to slike på fortommen når ørreten jager nymfer. Da kommer du litt raskere ned og øker oddsen ved å ha en opphenger en drøy meter ovenfor endeflua, samt at fortommen bryter raskere hvis overflaten er blank og fisken litt skeptisk.

 

Fluene fiskes med jevn handtwist (1001-1002..), kast godt foran fisken! Krok 16 er størrelsen for vespertina, 12 fungerer utmerket på marginata. 14 er skikkelig allsidig som søkeflue samt baetis og når du ser fisken vake litt og ikke helt hva du skal finne på. Sett på en slik i enden av en lang fortom med 5x spiss, legg pent foran der du ser fisken vake og kjør på med en hurtig handtwist! Hold tuppen lavt og til siden slik at stangtoppen demper hugget.

 

  • Aktuelt Tidsrom: April,Mai,Juni,Juli,August,September
  • Bruksområde: Elver Stille vann, innsjøer
  • Fluetype: Nymfe
  • Imitasjon: Døgnflue
  • Stadium: Nymfe

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support