621823 621823

Guideline Experience+ WF #7

Varenr: 258005
899,-
-+
3 stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Experience+ er laget for alle fiskesituasjoner og ulike typer kast. Dette fluesnøret slår over lange fortommer med perfekt presentasjon og nøyaktighet på alle kastelengder. En relativt lang belly etterfulgt av en stabiliserende handling line lar deg holde hele klumpen ute pluss rikelig med overheng når du kaster.

 

En viktig egenskap når du skal presentere fluen på sky fisk langt unna. Alt handler dog ikke om lengde, dette snøret fungerer også meget godt på kort- og middels distanse. Du behøver ikke å ha mye line ute av stangtuppen for å skyte ut snøret. Den korte baktaperingen gjør at dette er en ganske rask line som gjør den veldig allsidig.

 

Taperingen

Snøreprofilen er bygget opp med en 4 meter lang front tapering, belly på 6,9 meter og en baktapering på 1,5m (#5). Dette designet gir en flueline som er lett å løfte opp fra vannet og meget velegnet til ulike typer vannkast (speykast). Handling linen på 1,5m gir stabilitet på lange kast og bedre sliteegenskaper i overgangen mellom klump og skyteline. Denne delen er i orange farge som gjør det enkelt for deg å ha kontroll på hvor mye line du har ute av stangtuppen.

 

Sammenliknet med forrige utgave av Experience, har Experience+ litt kortere klumplengde og vektene er litt nedjustert. Handling line delen er også tykkere på Experience+. Dette gir en line som har bedre balanse og er lettere å kaste med enn forgjengeren, funksjonaliteten er den samme. Vekten på disse snørene er en lineklasse opp I forhold til våre anbefalinger på stengene. Dette betyr ikke at du skal gå en lineklasse ned på snørene. Du kan bruke samme lineklasse på line og stang på alle Guideline modeller, ønsker du derimot en lett følelse så kan du gå ned. Generelt så fungerer samme klasse line og stang perfekt på medium til raske stenger, har du en stang med meget dyp og rolig aksjon så er en lineklasse ned et sikkert valg.

 

 Experience+ er en tre-farget flueline hvor selve klumpen er Pale Olive, handling linen er oransje for å gi deg en god referanse når du holder linen I luften og fungerer ypperlig som et sted å holde i når du skal utføre speykast. Skytelinen er benhvit. Experience+ er laget på en kjerne av flettet multifilament som har litt strekk. Det er små fabrikklagde løkker I begge ender og laser ID merking I fronten. Esken og spolen som linen kommer med er miljøvennlige og resirkulerbare..

 

 

Model Head Length Head Weight Color Total Length
Experience+ WF4F 12m / 39.7ft 12.5g / 193 gr. Pale olive/orange/bone white 27.5m / 90ft
Experience+ WF5F 12.5m / 41ft 14.5g / 223 gr. Pale olive/orange/bone white 30m / 98ft
Experience+ WF6F 12.5m / 41ft 16.5g / 253 gr. Pale olive/orange/bone white 30m / 98ft
Experience+ WF7F 12.5m / 41ft 18.5g / 285 gr. Pale olive/orange/bone white 30m / 98ft

 

  • Fiskeplass: Elv Innsjø
  • Klumplengde: 12,0 m / 39,3 ft
  • Klumpvekt: 12,5g / 193 grains
  • Lineklasse: #4
  • Stangtype: Enhånds
  • Type Fiske: Ørret - Tørrflue & Nymfe
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Andre kjøpte også
Support