BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

BESKRIVELSE

Alta NGx Sonic Zip vadere er satt sammen med en sveiseteknikk som bruker ultralyd, det betyr ingen klassiske sømmer der materialet punkteres med nål. Produktet tilbyr et overlegent nivå av vanntetthet og klassens beste pusteegenskaper. Til tross for kraftige materialer er buksene fleksible med enestående bevegelsesfrihet, takket være smart snitt på bakdelen og knærne som gir minimalt med motstand under bevegelse. TIZIP ® MasterSeal vanntett glidelås i front og våre Ergo Elevator™ seler bidrar til unike egenskaper. Grusbeskytterne er forsterket med nylon og anatomiske Comfort Plus™ neoprenesokker gir holdbarhet til vadernes hardt utsatte nedre deler.

 

SPESIFIKASJON

Passformen er generøs på de rette stedene for å sikre god bevegelsesfrihet. I sete-, skritt og knepartiene er det spesielt lagt vekt på smart utforming for å gi minimalt med friksjon/slitasje og motstand under bevegelse. For optimal komfort over skuldrene har disse buksene Ergo Elevator™ seler som er foret med neoprene for stretch og avlastning. De er utstyrt med magnetiske hurtigkoblinger og er fullt justerbare i høyden slik at du raskt gjør om buksene til et par midjevadere. Skulderselene har også dokkingstasjoner av Hypalon hvor du kan feste lett tilgjengelige verktøy og tilbehør.

 

Overdelen av vadebuksen er justerbar med en elastisk snor for å holde på varmen innvendig ved behov. TIZIP ® MasterSeal glidelåsen i front er et kvalitetsstempel i seg selv og fungerer kompromissløst i år etter år og gjør buksene enkel å ta av og på. Romslige brystlommer på hver side med rikelig plass til fluebokser, utenpå lommene finner du vår smarte Tool Garage™ som åpnes med en vertikal glidelås. Her er det plass til peang, klippere og annet som skal være lett tilgjengelig under fisket. Håndvarmerlommer foret med fleece kommer godt med på kjølige dager, disse er utstyrt med YKK Aquaguard® glidelåser som er vannavisende.

 

Rundt midjen er det tre stk beltehemper med vadebelte. Beltet er har litt elastisitet, men er stumt nok til at du kan feste tyngre saker som vadestav uten problemer. De elastiske grusbeskytterne er laget av neoprene forsterket med nylon og har metallkrok for feste i vadeskoene.  Alta NGx har Comfort Plus™ neoprenesokker som gir den beste passformen. Innerlommen har YKK Aquaguard® glidelås som er vannavvisende (ikke vanntett) og det finnes en D-ring i nakken for feste av håven. Kommer i pakkpose.

 

ABOUT ALTA NGx SERIES

Alta NGx serien er spesielt laget for den moderne fluefiskeren som krever solide produkter med høy komfort og smarte løsninger. Denne kolleksjonen er derfor førstevalget for fiskeguiden og andre som fisker mye.

 

  • Farge: Algae green/Graphite
  • Glidelåser TiZip Masterseal vanntett glidelås i front
  • Miljøfokus bluesign® godkjente materialer. PFAS-free - Fluorocarbonfri
  • Pusteegenskaper: 7000
  • Stoff 4-layer Nylon Taslan
  • Vannsøyle: 20000
  • Vekt 1430g i str. L
Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support