439801

Guideline HA Boliven Fluo 9cm

Kjøp 12 fluer få gratis flueboks

Varenr: 248308
79,-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline HA Boliven Grey 5cm er en tubeflue og en del av en serie med velprøvde fluer designet av Hajas Andersson. Eksklusivt bundet og distribuert av Guideline.

Boliven flua i en diskret gråtone! Denne varianten er i likhet med den vanlige Boliven en flue for tuypisk sommerfiske på lita elv og klart vann. Laksen er treg, står stille og er vanskelig å lokke til hugg. Når fisken ikke er så bitevillig synes den faktisk at fluer som kan sees på lang avstand er ganske kjedelig og lite attraktivt. Derfor bruker vi fluer som har en mye mer diskret fremtoning som «forsvinner» litt mer i vannet slik at den dukker brått opp foran fisken og gir liten tid til å bestemme seg for om den skal bite eller ikke. Dette er en velkjent og god strategi på de nevnte forholdene. Og Boliven Grey skuffer ikke!

Total lengde på kroppen er 15mm og total lengde på flua er 5cm (vingelengde). Flua er bundet på US tube på 6mm (0,2gram) som utgjør den ekstra vekten som gir perfekt balanse og får fluen tilstrekkelig ned.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support