432514 432514 432514 432514 432514 432514

Guideline Flystarter 9'6" #7

Komplett fluesett for sjøørret & smålaks

Varenr: 245888
1 629,-Kampanjepris
2 499,-Ordinær pris
-+
8 stk på nettlager
  • 1Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline Flystarter II 9’6" #7 fluefiskesett fra Guideline er tilpasset fiske ettersjøørret langs kysten og i elver, abborfiske med flue, samt lett laksefiske i elver med smålaks. Fungerer også fint for ørretfiske med større streamers.  Settet leveres i en lett og robust stangtube med 4 individuelle rom for stangdelene. Du trenger bare å knyte på favorittfluen din og du er klar til å fiske.

 

Settet inneholder

  • Guideline Flystarter II 9'6" #7 4-delt fluestang
  • Guideline Flystarter ABS fluesnelle
  • Guidline 20lbs backing
  • Guideline Flystarter WF7 flyt fluesnøre
  • Guideline 9' 1x/0,25mm tapert fortom
  • Guideline stangtube med separate rom

 

Guideline 9'6" #7 Flystarter II fluestang

Flystarter fluesettet inneholder Guideline Flystarter II 9'6" #7 4-delt fluestang laget av 30T grafitt som gir deg en moderne og middels rask aksjon som gjør stangen meget lettkastende og som matcher perfekt med fluesnøret som er spesiallaget for akkurat denne stangen.

 

Flystarter II fluestangen er lett i hånden og har en fin matt, mørk gråblå finish med mørkegrå stangringer og aquamarine/silver metallic finish.

 

Half Wells korkhåndtak med harde EVA-forsterkninger i kantene, samt et lekkert snellefeste med lyse sorte aluminiums komponenter som har inngravert Snake-logo. Fighting butt i enden gjør både fiske og kjøring av fisk behagelig under alnge øker ved vannet.

 

Guideline Flystarter ABS fluesnelle

Guideline Flystarter ABS fluesnellen er lett og har god spolediameter for bedre oppbevaring av fluesnøret og gir muligheten for rask innsveivning når behovet oppstår. Snellen har en pålitelig og jevn brems laget i rustfritt stål med teflon skivebremser.

 

Guideline Flystarter WF7 flyt fluesnøre, backing og fortom

Guideline Flystarter WF7 fluelinen har en kort, lettkastende klump på 8,5 meter som raskt blir tynnere bakover på lina til en tynn skyteline som lett gir lange kast selv uten å bruke all energi på kastet. 

 

Fluelina kommer ferdig påspolet snellen med påmontert 12' tapert nylon fortom 0,25 mm spiss. Innerst på snøret finner du 20lbs backing for de gangene du trenger å kjøre sprek fisk, uten å være rett for å gå tom for snøre.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support