432511 432511 432511 432511 432511 432511

Guideline Flystarter 9' #5

Komplett fluesett for lett fluefiske

Varenr: 245887
2 399,-
-+
10 stk på nettlager
  • 5Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline Flystarter II 9’ #5 fluefiskesett fra Guideline er tilpasset fiske etter ørret, harr og røye med tørrflue, nymfer og mellomstore streamere i både stille og rennende vann. Settet leveres i en lett og robust stangtube med 4 individuelle rom for stangdelene. Du trenger bare å knyte på favorittfluen din og du er klar til å fiske.

 

Settet inneholder

  • Guideline Flystarter II 9' #5 4-delt fluestang
  • Guideline Flystarter ABS fluesnelle
  • Guidline 20lbs backing
  • Guideline Flystarter WF5 flyteline
  • Guideline 9' 3x/0,20mm tapert fortom
  • Guideline stangtube med separate rom

 

Guideline 9 '#5 Flystarter II fluestang

Flystarter fluesettet inneholder Guideline Flystarter II 9' #5 4-delt fluestang laget av 30T grafitt som gir deg en moderne og middels rask aksjon som gjør stangen meget lettkastende og som matcher perfekt med fluesnøret som er spesiallaget for akkurat denne stangen.

 

Flystarter II fluestangen er lett i hånden og har en fin matt, mørk gråblå finish med mørkegrå stangringer og aquamarine/silver metallic finish.

 

Half Wells korkhåndtak med harde EVA-forsterkninger i kantene, samt et lekkert snellefeste med lyse sorte aluminiums komponenter som har inngravert Snake-logo.

 

Guideline Flystarter ABS fluesnelle

Guideline Flystarter ABS fluesnellen er lett og har god spolediameter for bedre oppbevaring av fluesnøret og gir muligheten for rask innsveivning når behovet oppstår. Snellen har en pålitelig og jevn brems laget i rustfritt stål med teflon skivebremser.

 

Guideline Flystarter WF5 flyt fluesnøre, backing og fortom

Guideline Flystarter WF5 fluelinen har en kort, lettkastende klump på 8,0 meter som raskt blir tynnere bakover på lina til en tynn skyteline som lett gir lange kast selv uten å bruke all energi på kastet. 

 

Fluelina kommer ferdig påspolet snellen med påmontert 9' tapert nylon fortom 0,20 mm spiss. Innerst på snøret finner du 20lbs backing for de gangene du trenger å kjøre sprek fisk, uten å være rett for å gå tom for snøre.

 

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support