431308

Guideline F-ismo Green-Grey #10

Kjøp 12 fluer få gratis flueboks

Varenr: 245487
33,-
-+
20+ stk på nettlager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline F-ismo Green-Grey #10 Swimming Caddis Pupa. En flue for midt- og sensommerfiske da vårfluene for alvor har kommet skikkelig i gang.

Det finnes en rekke vårfluer som svømmer inn til land for å klekke og det er nettopp hva denne fluen brukes til. De klekke klare puppene stiger opp til overflaten og svømmer inn til land for å gjennomføre forvandlingen til et voksent insekt. Dette er først og fremst en flue til elvefiske, men det finnes også vårfluer av denne typen i stille vann. Denne vandringen fra vann til land foregår oftest seint på kvelden og natten, i juli og august er nettene ennå ganske lyse og det er høytiden for dette spennende fisket.

F-Ismo eller Foam Ismo er basert på ideen fra Ismopuppa om en selvflytende vårfluepuppe som kan stripes godt uten av den går under. Foam ligger også tungt i filmen slik som balsafluer gjør og gir en solid profil/avtrykk. F-ismo er utstyrt med samme type bein som den originale ismo for å skape rett type bevegelsesmønster/plog når du lar denne stripe skrått nedstrøms mot fisken. Denne flua kroker langt bedre enn Ismo da kroppen/materialene er langt mykere. Fisker du i Glomma eller Rena? Test denne flua! Fettes inn med vanlig gel impregnering før bruk.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Andre kjøpte også
Support