430771 430771 430771

Guideline Easy Fold II Net

Foldbar håv

Varenr: 245308
599,-
0 stk på nettlager. Leveringstid til lager ved bestilling ca. 7 dager
  • 0Butikklager
stk i den fysiske butikken i Sandefjord - Sendes ikke
Send meg mail når varen er på lager

699 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseKundeanmeldelserSpørsmål & svarTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåSupport
Beskrivelse

Guideline Easy Fold II Net er en meget praktisk, sammenleggbar håv som du enkelt pakker ned i det medfølgende etuiet som festes i beltet. Glem problemer med at håven hekter seg i busker når du går langs elvebredden.

 

Easy Fold II håv er en praktisk sammenleggbar håv med en smart konstruksjon som gjør at den er lett tilgjengelig, samtidig som du slipper irritasjonen med at håvnettet hekter i busker når du ferdes ute. Rammen er laget av rustfritt fjærstål og med en enkel vridning så folder du den sammen og putter den i neoprenefutteralet.


Håv åpningen er 37cm og lengden er 30cm, total lengde inkludert håndtak er 56cm. Brettet sammen i futteralet er total lengde 29cm og den veier kun 290 gram. Håvnettet er knuteløst for å være skånsomt mot fisk som skal settes tilbake. Nettet er laget av PE (polyethylene) som er meget slitesterkt. Kroker fester seg ikke så lett i PE nett vs. vanlig nylon og du slipper også lukt siden nettet er svært vannavvisende. Easy Fold II er en del av guidelines Multi Grip håvserie, hvor du kan bytte ut håndtakene etter ulike fiskesituasjoner og smak.

Kundeanmeldelser
Spørsmål & svar
Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Support